Home Nieuws Foto: Chantal Janzen viste gebruikt rubbertje uit prullenbak

Foto: Chantal Janzen viste gebruikt rubbertje uit prullenbak

Foto_ Chantal Janzen viste gebruikt rubbertje uit prullenbak

Chantal Janzen deelt op haar Instagram deze week een aantal bijzondere verhalen. En die moet je gewoon even tot je hebben genomen.

Chantal ontdekt vervelend nieuws over haar vriend

In haar Instagram posts deelt Chantal Janzen altijd openhartig een hoop over haar leven. Deze keer kan ze het niet laten om weer een verhaaltje te delen met haar volgers. Dit keer ging het erover dat Chantal zelf wel een keer vreemd is gegaan tijdens een relatie, maar ook op een vervelende manier ontdekte dat haar vriend vreemdging. En die verhalen wil je nog even gehoord hebben vandaag.

Lees ook: Video: Chantal Janzen verrast beschaamde man met twee flinke tomaten

Chantal Janzen vist vies rubbertje uit de prullenbak

“Met mijn jas nog aan liep ik naar zijn prullenbak en viste er een gebruikt rubbertje uit” aldus Chantal Janzen in haar maandelijkse editorial. Chantal heeft naar eigen zeggen wel eens met overspel te maken gehad. En dat is de presentatrice niet in de koude kleren gaan zitten. En Chantal kwam daar niet achter omdat de man in kwestie dat zelf deelde. Ze kwam het te weten toen ze na een weekend weg weer thuis kwam met haar jas aan en haar muts nog op en uit de prullenbak een rubbertje viste. Ze is toen wel bij de beste man gebleven, maar het heeft haar altijd een beetje dwars gezeten. Niet dat Chantal een lieverdje is. Zelf heeft ze het ook wel eens gedaan, vreemdgaan. In haar eerste serieuze relatie nog wel. In de nieuwste editie van haar magazine is Chantal ontzettend openhartig over het maken van een slippertje.

Chantal Janzen deelt openhartig advies met haar volgers

Als Chantal Janzen een ding is, dan is het wel openhartig. Haar volgers mogen alles van haar weten en zijn ook op hun beurt oprecht geïnteresseerd in het leven van de knappe blondine. Daarom vindt Chantal het ook helemaal niet erg om eens in de zoveel tijd eens wat persoonlijks of emotioneels te delen met haar fans. Op die manier houdt ze toch een beetje de connectie met hen. Chantal heeft verder ook helemaal niks te verbergen voor haar volgers. Die mogen haar het hemd van het lijf vragen.

Chantal deelt regelmatig nieuwe foto’s met haar volgers

De knappe blondine houdt er wel van om haar volgers van alles en nog wat op de hoogte te houden. En dus deelt ze om de haverklap nieuwe foto’s. Of dat nou nieuwe covers zijn van haar magazine, gave projecten en shoots die ze doet of lekker spontane selfies waar ze praktisch zonder make-up op te zien is, dat maakt haar niet uit. Chantal houdt ervan om de echte kant van zichzelf te laten zien en dat doet ze dan zonder filter. Chantal is namelijk niet bang voor een beetje commentaar op haar foto’s. Daarbij filtert ze de nare comments weg met alle complimentjes die ze binnenkrijgt. Die zijn ook terecht, want Chantal Janzen blijft een ontzettend knappe dame.

Mobiele versie afsluiten