Foto: Chantal Janzen showt benen in superstrakke legging met vlekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen mag dan de 40 gepasseerd zijn, maar ze ziet er nog steeds beestachtig goed uit! Dit strakke gevlekte broekje zegt genoeg!

De 43-jarige Chantal Janzen is nog steeds een parel op de Nederlandse tv. Hier doet de prachtige presentatrice dan ook haar uitstekende best voor. Wie haar volgt op Instagram weet dat humoristische posts en fijne foto’s elkaar in rap tempo opvolgen!

Chantal Janzen is op een dierlijke tocht

Het is niet helemaal duidelijk of dit gewoon de vrijetijdskleding van Chantal Janzen ,si, of dat de blonde presentatrice net uit de sportschool komt. Met dit tijgerprintje maakt ze zowel in de supermarkt als in de gym indruk, dat weten we zeker! Zelf haakt ze in op het opvallende broekje: Chantal laat weten dat ze de tijger net even heeft uitgelaten. Wat dit betekent, en wat er precies aankomt qua ‘leuke dingen’? Dat weet alleen Chantal!

Chantal Janzen zet bonuszoon voor schut

Chantal Janzen heeft maar weer is duidelijk gemaakt dat je niet met haar moet sollen. Haar bonuszoon kwam namelijk met een brakke kop de keuken binnen gelopen. Op dit moment was de prachtige presentatrice bezig met het maken van foto’s. In een verleidend roze pakje stond ze voorover gebukt in de keuken. Ze moest namelijk producten promoten. Haar bonuszoon lachte haar uit. Als wraak moest de bonuszoon nu met zijn brakke hoofd voor de camera staan. Nu staat haar bonuszoon dus lekker voor schut met zijn brakke hoofd.

Dat Chantal Janzen het goed kan vinden met de kinderen van haar man bewijst ze wel weer met deze post. Ze laat weten “ik had jouw foto’s kunnen fotoshoppen: maar ik heb die app niet, want dat mocht ooit niet van jou. WEET JE NOG”. Op een grappige manier laat Chantal Janzen weten dat hij pech heeft en lekker brak op haar sociale media komt. Gelukkig heeft de presentatrice maar 1.7 miljoen volgers. Niemand die het dus ziet…
Chantal Janzen over geruchten vreemdgaan van haar man Marco

Volgens juicekanalen was de man van Chantal Janzen vreemd gegaan. De presentatrice laat weten dat ze geruchten als overspel niet zomaar kan loslaten. Binnen haar vriendenkring worden er veel grapjes gemaakt zoals, een selfie maken bij het desbetreffende hotel waar haar man, Marco Geeratz, ‘het’ zou hebben gedaan. Ze vindt het dan ook enorm lastig dat haar ouders en haar kinderen ook het ‘nieuws’ hebben gelezen.

De juicekanalen blijven bestaan zolang we massaal blijven genieten van de juice volgens Chantal Janzen. Al hoopt de knappe presentatrice niet dat het ooit zo ver gaat dat iemand door alle juice die over hem of haar wordt geschreven, daardoor het leven niet meer ziet zitten.

Chantal Janzen neemt het op tegen Yvonne Coldeweijer

Chantal Janzen heeft haar column over juicekanalen eerst naar Yvonne Coldeweijer gestuurd. Yvonne Coldeweijer is namelijk de juicekoningin van Nederland. Het tijdschrift van Chantal Janzen staat namelijk helemaal in het teken van juice. De twee dames kennen elkaar persoonlijk, daarom vindt Yvonne Coldeweijer het ook netjes dat ze de column eerst opgestuurd krijgt.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!