Foto: Chantal Janzen maakt man boos met zeer zeldzaam kiekje uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Chantal Janzen trekt een paar kiekjes uit de oude doos die nog nooit verschenen op haar Instagram. Haar man is er niet al te blij mee…

Chantal Janzen lacht man uit tijdens tripje

Als je wel eens televisie hebt gekeken in je leven, zul je Chantal Janzen vast wel kennen! Ze komt regelmatig op de buis voorbij in verschillende programma’s. Meestal presenteert ze die programma’s, maar Chantal heeft ook nog een acteer, dans en zang talent. Je zou haar dus ook kunnen kennen van verschillende films, series of musicals. Ze valt vast en zeker in de smaak bij de mannetjes, maar voor Chantal is er maar één man die haar hart heeft en dat is de man met wie ze al een hele tijd is getrouwd. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram van zichzelf met haar liefde. De eerste foto is van tegenwoordig, maar als je verder scrollt naar de tweede slide zie je een piepjonge Chantal Janzen met haar man. In het bijschrift vertelt ze dat ze uren kan staren naar foto’s uit de oude doos en dat ze er heerlijk om kan lachen. Haar man denkt daar ook zo over, maar na drie foto’s is het wel weer genoeg geweest, vindt hij. Chantal kan, wanneer ze in een nostalgische bui is, nogal flink op de zenuwen werken van haar mannetje: “Hij vindt mij dan lichtelijk overdrijven met mn gelach. En dat vind ik dan weer grappig, dat hij lichtelijk geïrriteerd is en dat vindt hij dan weer lichtelijk irritant”, schrijft Chantal.
Chantal Janzen deelt toekomstplannen op Instagram

Dat deze blondine al een tijdje te vinden is op televisie is natuurlijk geen geheim. Dit doet ze al een flink aantal jaar. Tóch heeft de presentatrice besloten dat het genoeg is geweest. Ze wil nog even van haar fame genieten, maar dan wil ze ook goed met pensioen gaan. Tenminste… Daar lijkt het wel op. Chantal deelt een grappige video op haar Instagram. Dat is voor deze blondine ook niet zo gek, want grappig zijn, is één van haar hobby’s. De video is van een koor van dames die het liedje Jingle Bell aan het zingen zijn. In het midden staat een mevrouw met een lichtgevende kerstbril op een een hele reeks aan belletjes in haar hand. Ze danst ontzettend grappig mee in contrast met de serieuze koordames om haar heen. Chantal wenst iedereen in het bijschrift een gelukkige Kerst en sluit af met: “Oh en over 20 jaar wil ik dit zijn, in dit koor. Wie mee wil doen is welkom”. Dat wordt dus een flinke carrière switch, Chantal! Het is natuurlijk een grapje, want deze actrice staat erom bekend dat ze wel vaker dit soort gekke dingen op haar Instagram plaatst. Laatst kwam er nog een video van een gekke gorilla online op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.