Foto: Chantal Janzen bewondert zichzelf in strakke leren broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen zit lekker in haar vel, en haar eigen broek. Op Instagram onthult ze erg graag alles over haar nieuwste aanwinst. Onder meer hoe die zit. Hier heeft ze weinig woorden en vooral een belangrijke daad voor nodig!

Chantal Janzen geeft graag alle aandacht aan hoe ze eruit. Gelukkig houdt ze dit niet alleen voor zichzelf. Ze is meer dan bereid alles over haarzelf te delen op haar social media pagina. Dit keer moest een wel erg strakke, zwarte broek eraan geloven. Chantal weet wel hoe ze haar volgers tot dienst kan zijn en toont de de broek niet alleen van een verre afstand. Een spiegel heeft ze ook niet voorhanden, zo te zien.

Chantal Janzen heeft lak aan alles

Chantal Janzen greep na het aantrekken van haar nieuwe broek direct naar haar telefoon. Deze moest en zal ze delen! Het glimmende ding verblindt de camera bijna, maar toch weet Chantal ‘m enorm goed in beeld te brengen. Zo kan ze bij gebrek aan een spiegel zelf genieten van de beelden, maar ze laat uiteraard ook haar volgers meegenieten. 

Chantal Filmt eigen achterzijde

Een korte blik op de broek zien we niet. In plaats daarvan worden haar volgers voorzien van een echte show door Chantal. Die zit er niet mee of de lens door reflecties van de glimmende broek mogelijk slecht zichtbaar is. Chantal wacht geen moment en de altijd vlottende presentatrice heeft alweer de perfecte camerahoek gevonden. Althans? Ze twijfelt toch wel een beetje of ze genoeg beeldmateriaal heeft opgenomen en toont dan maar een stuk glimmende broek vanaf beneden tot boven. En eenmaal onder de loep genomen kan alles eindelijk online voor de wereld. Haar fans zien de broek wel zitten. Rn genoeg reacties zijn er zeker.

Het zit de presentatrice niet mee

Even rustig zitten wordt wel een lastig verhaal waarschijnlijk met zo’n broek. Gelukkig heeft ze genoeg been-power om te blijven staan. Er is goed te zien dat ze hard aan haar onderstel heeft gewerkt. Zou dat speciaal voor de broek zijn? Of is de slanke verschijning altijd een eeuwig van plan om dit soort broeken te dragen en moet ze wel fit blijven ervoor? Sinds jaar en dag ziet de inmiddels 36-jarige Chantal, die ook nog steeds rondloopt als model af en toe, er als een echte fitgirl uit. Zo staat ze momenteel op de cover van &cmedia, haar eigen mediamerk. Maar ook in wat oude reclames was ze al te zien. Éen reclame die nog bij ons in het geheugen gegrift staat is eentje die te maken heeft met de schoonmaak en glans trouwens.

Broek Chantal goed schoongemaakt

Chantal is niet echt van de vieze en vuile broeken. In plaats daarvan zorgt ze dat haar broeken altijd glimmend zijn en helemaal schoon. Zelfs als het gaat om zwarte broeken, waar je de vlekken toch niet gemakkelijk ziet. Ze was ooit ook te zien in een reclame van het wasmiddelmerk Robijn en nu weten we waarom. Chantal heeft verstand van kledij en hoe je het allemaal laat glimmen weet ze ook nog is. Echt een topper is deze dame!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.