Foto: Celine Huijsmans stiekem gefotografeerd met open gulp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans dacht even zorgeloos op vakantie te gaan. Helaas zit de paparazzi overal en laat er nu net een foto zijn gemaakt terwijl Celine haar gulp wagenwijd openstaat.

Celine Huijsmans heeft een kapotte broek

Het is geen lekker begin van de vakantie voor radiopresentatrice Celine Huijsmans. Waarschijnlijk zijn ze eerst al door de ellendig lange rijen van Schiphol of een ander vliegveld moeten komen en zat de moed er al niet heel goed meer in. Helaas ging niet alles beter vanaf daar, want de blondine heeft nog meer pech. En dat terwijl ze juist net lekker op vakantie wou gaan. Het kan de beste overkomen dat je broek ineens los schiet. Helaas voor Celine ging de gulp van haar broek kapot op een niet zo’n lekker moment. Het is namelijk helemaal niet fijn om net voordat je in het vliegtuig gaat erachter te komen dat je gulp wagenwijd openstaat. Helaas lijkt hij ook nog eens kapot te zijn dus het is een klein beetje een beschamend begin van de vakantie voor Celine. Gelukkig heeft ze een styliste mee op vakantie die haar vast kan helpen een nieuwe broek te kopen. Het klink heel gezellig met een styliste als vriendin op vakantie te gaan, maar ze zet Celine toch even slecht neer. De styliste kon het namelijk niet laten om even op camera vast te leggen dat Celine een probleempje had met haar broek.

Celine Huijsmans kapotte broek

Celine Huijsmans drinkt alcohol in vroege ochtend

Na het hele gedoe met de kapotte broek op het vliegveld zijn de twee vriendinnen gelukkig wel aangekomen op bestemming. Celine Huijsmans is namelijk lekker naar het zonnige Italië gevlogen om daar te genieten van het lekkere eten en mooie weer. Celine is naar het mooie Milaan gegaan om daar wat te shoppen en cultuur te snuiven. Toch lijkt het erop dat de radiopresentatrice ook heel druk is met andere dingen. Zo plaatst Celine een foto met ‘Goedemorgen’ in het Italiaans en daarbij twee drankjes. De ene lijkt op een normale cappuccino, waar veel mensen de dag mee startten. Het andere drankje is ook koffie maar ziet er uit als een espresso martini cocktail. Zou Celine haar ochtend altijd beginnen met een scheutje alcohol in de koffie? Of is dit een uitzondering? Wellicht had Celine een extra oppeppertje nodig om de dag weer door te kunnen. Of het is normale koffie in een cocktailglas, maar daar lijkt het niet op.

Celine Huijsmans ziet haar eigen pizza

Naast alcohol drinken in de vroege ochtend is Celine Huijsmans ook nog bezig met lekker eten. Zo kennen we Celine haar sportieve kant ook zeker want daar schept ze regelmatig over op tijdens haar radio-uitzendingen. Gelukkig is Celine niet de hele dag bezig met sporten en gezond eten want ze geniet gewoon lekker van de Italiaanse keuken. Zo besluiten de twee vriendinnen een lekker pizzaatje te gaan eten, want waarvoor ben je anders in Italië? Het lijkt geen toeval te zijn waar Celine is neergestreken want haar naam staat zelfs op de menukaart. Eén van de pizza’s heet Celine en is zeker niet goedkoop. Zo kost de pizza met mozzarella en truffel maar liefst 25 euro.

Celine Huijsmans pizza

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!