Foto: Celine Huijsmans smult van glibberig hapje met vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans geniet van een wel erg speciaal hapje tijdens een etentje. Het heeft speciale eigenschappen en glijdt gemakkelijk naar binnen.

Celine Huijsmans houdt wel van lekker eten. En dan wel een heel specifiek soort eten, zo laat ze zien op Instagram. Samen met vriendinnen geniet de nieuwslezeres wel van een erg glibberig hapje. Wat is het precies dat ze naar binnen laat glijden? Aan de foto’s lijkt het te gaan om een van de eerste haringen van dit seizoen. Celine stond vooraan aan de rij en ging aan de slag met de delicatesse.

Celine Huijsmans stiekem voedselexpert

Celine is een van de meest bekende nieuwslezeressen in ons land, maar daarnaast ook voedsel kenner en voedsel liefhebber. Van alles kan je aan haar aanbieden en ze eet het maar al te graag. Zou ze dus stiekem een nieuwe carrière uitproberen, deze populaire nieuwslezeres? Het lijkt niet helemaal bij haar te passen, een baan als voedingscriticus, maar Celine probeert het toch. Dit visje lijkt gelukkig door haar keuring te zijn gekomen en de markt kan open blijven. Ze is natuurlijk dan ook niet zo heel streng.

celine markt

Celine Huijsmans kritisch over eten?

Ze lijkt helemaal tevreden over haar glibberige visje. Zonder enige moeite slokt ze die dan ook in een keertje op. En als bewijs heeft ze daarnaast een duidelijke foto van de staart van het beestje geplaatst op Instagram. Helaas ontbreekt een filmpje, maar wellicht komt dit later nog op haar pagina te staan. Of ze gaat weer over op de traditionele tour en plaatst gewoon mooie foto’s van zichzelf online. Deze lijken toch wel te kunnen rekenen op meer likes en comments dan foto’s van glibberige voeding. Wat ergens ook wel logisch is. De haring is een speciaal soort eten voor de fijnproevers, zoals deze nieuwslezeres. De meeste Nederlanders grijpen toch nog steeds liever naar een salade of broodje tegenwoordig.

Celine houdt staart in hand

Traditiegetrouw zorgt Celine ervoor dat de haring in een keer verdwijnt bij haar naar binnen. Als een echte pro en haring liefhebber lijkt ze daar geen enkele moeite mee te hebben. Zelfs al is deze vis een van de eerste van het seizoen die je kan krijgen, lijkt het alsnog alsof ze dit veel vaker doet. Sterker nog, na de eerste lijkt ze alweer klaar voor de volgende. Ook Celine moet echter gewoon in de rij staan op de markt, zelfs voor BN’ers en mooie blondines worden blijkbaar geen uitzonderingen gemaakt op de markt.

celine markt 2

Celine wil meer en meer

Ze lijkt er geen genoeg van te kunnen krijgen, deze nieuwslezeres. Waar haar vriendinnen snel opgeven, gaat Celine gewoon door met eten. Qua figuur lijkt ze het nog goed te kunnen hebben. Maar het hapje is dan ook niet echt calorierijk en ze sport ook nog best vaak, dus een extra hap van deze glibberige snack kan makkelijk. Of we nog veel meer foto’s met voedsel te zien krijgen lijkt wel onwaarschijnlijk. Dit is de eerste in een erg lange tijd, eigenlijk de eerste ooit op haar pagina. Het zijn vooral familiefoto’s en foto’s van Celine die op haar social media te vinden zijn. Bij deze mooie blondine is dat natuurlijk ook helemaal niet erg. We zien haar natuurlijk veel liever dan glibberige haring of ieder ander eten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..