Foto: Celine Huijsmans ontmaskerd als verleidster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Televisiepresentatrice en Radio538-DJ Celine Huijsmans heeft met deze actie veel mensen heel erg laten schrikken…

Celine Huijsmans vindt nieuwe vriend tijdens Kamp Van Koningsbrugge

We kennen Celine Huijsmans van haar rol op de televisie als presentatrice en als radio dj bij Radio538. Eventjes geleden heeft ze aangekondigd dat ze meedeed aan het programma Kamp Van Koningsbrugge. In dit programma doen een handjevol cursisten mee om zo goed mogelijk te leren hoe het is om in het leger te zitten. Deze keer doet Jeroen van Koningsbrugge een speciale editie waarbij er dus tien bekende Nederlanders mee gaan doen. Één daarvan is Celine. De opnames hiervoor zijn al geweest en het Instagram account juicechannel komt naar buiten met een interessant verhaal over deze opnames en Celine.

Celine Huijsmans breekt huwelijk van een ander op

Het schijnt namelijk dat bij de productie van het programma en man met de naam Tim werkte. Celine en Tim hebben elkaar tijdens de opnames ontmoet en het klikte direct! Erg leuk en lief zou je denken… Het zit toch even anders. Tim had namelijk op dat moment al een vrouw en kind, maar ging dus een affaire aan met Celine. Dit heeft een tijdje standgehouden tot de vrouw van Tim erachter kwam nadat ze berichtjes tussen de twee had gelezen. Tim besloot om zijn vrouw en kind uit zijn huis te verbannen. Toen zijn vrouw haar spullen bij hem kwam ophalen, kwam ze allerlei persoonlijke spulletjes van Celine tegen en zag ze liefdesbriefjes op het bed liggen. Tim en Celine hebben dus nu een relatie, maar daarvoor heeft Tim zijn vrouw en kind laten zitten. Het kan Celine ook niet ontgaan zijn dat Tim getrouwd was… Dat was dus niet zo netjes…

Celine Huijsmans creëert een patroon

Het bovenstaande verhaal is al schokkend op zichzelf. Het is natuurlijk heel erg voor die vrouw en haar kindje dat ze zo in de steek zijn gelaten door die Tim. De presentatrice heeft hier dan ook zekerweten een rol in gespeeld. Het wordt nog een tikje vervelender als je hoort dat dit niet de eerste keer is dat een huwelijk met een kind kapot gaat door de verleidelijke blondine. Juicechannel krijgt, na het vertellen van het bovenstaande verhaal, een berichtje van één van hun volgers die graag anoniem wil blijven. Diegene vertelt dat Celine dit wel vaker heeft gedaan en dat wederom een vrouw en kind de dupe waren van de relatiebreuk die Celine had veroorzaakt.

Celine Huijsmans wordt steeds populairder

Hier boven werd kort al even genoemd dat Celine meedoet aan het programma Kamp Van Koningsbrugge. Op de website is te horen dat de blondine graag mee wil doen aan het programma omdat ze van jongs af aan al een fascinatie heeft voor defensie en graag wil meemaken hoe het is om er te werken. Dat is niet het enige programma waar Celine aan meedoet. Er is namelijk onlangs ook aangekondigd dat ze in het team van Celebrity MasterChef Nederland zit. De blonde presentatrice heeft dus kennelijk heel wat talenten. De afleveringen van de show zijn sinds 30 september te zien, exclusief op Viaplay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!