Foto: Celine Huijsmans gooit been omhoog op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans maakt momenteel Italië onveilig. Maar daar moet ze wel even uitgebreid rekken en strekken. 

Presentatrice Celine Huijsmans is momenteel niet in Nederland aanwezig. Ze vertoeft lekker in Italië. Of ja, lekker is het niet helemaal te noemen. Celine heeft namelijk last van haar rug. Hoe is dat zo gekomen? Nou, de Italianen hebben een iets andere definitie van comfortabel. Ze slapen namelijk het liefste op harde bedden, in tegenstelling tot Celine, die het liefste neerstrijkt op een zacht bedje elke avond. Maar dat zorgt er nu dus wel voor dat ze een beetje last heeft van haar rug en van stijve spieren. En hoe Celine dat oplost? Nou, gewoon even rekken en strekken op straat. Dat haalt de spanning er wel uit.

Lees ook: Foto: Celine Huijsmans stiekem gefotografeerd met open gulp

Rekken en strekken met Celine Huijsmans

Natuurlijk moet Celine voordat ze goed en wel op pad kan, even zichzelf rekken en strekken. Dat doet ze op het Italiaanse treinstation waar ze toch al moest zijn. De metalen palen op het treinstation geven haar de perfecte manier om even haar beentjes te strekken. Al die kramp van de harde Italiaanse bedden weet ze op die manier haar weer gemakkelijk uit te krijgen. Celine kan op deze manier nog wel een aantal nachten vooruit. Zo hoeft ze zich in ieder geval niet meer druk te maken om de Italiaanse standaarden als het om bedden gaat. Of ze nu in een keihard bed ligt of op een veertje, Celine weet de stress en spanning er in de ochtend wel weer uit te krijgen.
Celine staat bekend als flexibele dame

Als je Celine volgt op Instagram dan is het vast al een keer opgevallen dat de prachtige blondine meer kan dan alleen maar presenteren. Zo is Celine bijna een slangenmens te noemen. De presentatrice is namelijk bijzonder lenig en dat toont ze graag op de leuke foto’s die ze maakt. Haar volgers kijken dan ook met bewondering toe hoe Celine haar in allerlei bochten wringt. Het enige wat het nog beter zou maken is als Celine recht voor hun neus die lenigheid eens toe zou passen. Maar dat zit er helaas voor de meeste volgers van de knappe presentatrice niet in. Dan maar genieten van alle foto’s die Celine op haar Instagram zet. Daar heeft Celine er gelukkig veel van, dus je hoeft je geen enkel moment te vervelen.
Celine springt behendig op tafel

Als je zo flexibel bent als Celine, dan heb je helemaal geen behoefte aan een stoel. Dan spring je gewoon behendig op de tafel om vanaf daar je eigen radioprogramma te presenteren. Celine ziet er in ieder geval erg comfortabel uit op de tafel. In haar strakke sporterspakje weet ze makkelijk de aandacht te trekken. Het levert een mooie foto op die het beste laat zien van de blonde presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...