Britte Lagcher heeft nog geen ruzie met deze Expeditie Robinson kandidaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britte Lagcher gaat erg ver in Expeditie Robinson om het spelletje te kunnen winnen. Gelukkig levert dat haar geen ruzie op met vriend Yuki Kempees. 

Vol verbazing keken de kijkers van Expeditie Robinson hoe Britte Lagcher haar charmes als actrice in de strijd gooide om een heel vies spelletje te spelen. List, bedrog, bondjes sluiten, het hoort er allemaal bij in het spannende avonturen programma. expeditie Robinson begint in dat opzicht wel steeds meer op Wie Is De Mol te lijken, als elke kandidaat de mol zou zijn tenminste. Britte speelt het spelletje gewoon keihard mee op haar eigen manier. Dat levert haar een berg aan kritiek op. Niet alleen van kijkers en fans, maar ook van haar vrienden en medekandidaten. Maar puntje bij paaltje kan Britte gelukkig nog lachen met iedereen. Zo heeft ze verbazingwekkend genoeg nog geen ruzie met goede vriend Yuki Kempees, die ook deel neemt aan het programma en waar ze elke week de uitzendingen mee kijkt.

Lees ook: Jasmine Sendar slachtoffer van grootste schandaal ooit in Expeditie Robinson
Yuki Kempees van Kriss Kross voelt zich een beetje genaaid door Britte

Ze zijn al een tijdje goede vrienden, maar toch voelt Yuki zich nu een beetje genaaid door Britte. Niet heel gek ook, hij moet van dichtbij al haar smerige spelletjes op het eiland meemaken. en daar heeft de frontman van Kriss Kross wel een klein beetje moeite mee. Yuki kon met zijn immuniteit heerlijk achterover leunen en de overgebleven dames van die aflevering elkaar van het eiland af laten stemmen, zoals dat meestal gaat bij Expeditie Robinson. Maar toen kwam Britte met het idee haar skills als actrice in te zetten. Yuki kreeg van tevoren het hele plan te horen en had er geen goed gevoel bij. Toch moest hij toekijken, en heel eerlijk vond hij dat ook niet zo erg, hoe Britte in praatte op Jasmine om er voor te zorgen dat zij uiteindelijk van het eiland af moest. Yuki hoefde daardoor ook niet zijn immuniteit in te zetten. Iedereen tevreden, behalve Jasmine, die overstuur naar huis ging. Toch vond Yuki het erg ver gaan allemaal, maar alle problemen lijken inmiddels besproken, aangezien de twee vrolijk samen de afleveringen op de bank kijken.

Volgens deze foto had het weinig gescheeld of Britte deed niet eens mee

Britte bedriegt nu de kandidaten aan alle kanten op het eiland. Of dat haar een onbetrouwbaar persoon maakt is de vraag, want tijdens het spel mag je best wel meer inzetten op die geniepige kant van jezelf. Wel had het nauwelijks iets gescheeld of Britte had niet eens mee gedaan aan het programma. Dat had de andere kandidaten een hoop leed bespaard. Maar helaas viel er iemand last minute uit en via via kwamen ze bij Britte uit. Zij had Expeditie Robinson namelijk al een tijd op haar bucketlist staan en had daar ook zeker geen geheim van gemaakt. Hoe dat precies gegaan is wordt duidelijk in de volgende post.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.