Foto: Britt Dekker toont haar strakke lijf met zeer selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker heeft een nieuw plaatje online staan en die is om van te smullen. Kijk dus maar snel naar deze heerlijke foto!

Het aantrekkelijke van Britt Dekker

Over het algemeen heeft Britt Dekker toch wel wat meer rustige en brave foto’s. Maar eens in de zoveel tijd heeft de knappe blondine een foto gemaakt die zo goed is, dat die wel gedeeld moet worden. Dat was ook weer het geval met haar heerlijke plaatje van vandaag. De aantrekkelijke blondine weet in een heel klein badpakje het meeste van haar verleidelijke te tonen. De foto doet je bijna denken of het wel Britt is waar je naar zit te kijken. Maar het is haar toch echt. En dat zegt natuurlijk een hoop. De bloedmooie blondine trekt met haar prachtige kiekje echt volledig de aandacht van haar volgers. Die overladen de presentatrice met mooie woorden en bakken aan complimenten.

Lees ook: Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter
Britt Dekker verleidt volgers met heerlijke rondingen

Wie de foto van Britt Dekker bekijkt kan er simpelweg niet omheen. De prachtige blondine ziet er buitengewoon goed uit. In haar kleine groene pakje weet ze het beste van haar te laten zien. Haar buitengewoon mooie rondingen komen in dit pakje nog eens extra goed naar voren. En dat ziet er natuurlijk een partij bijzonder uit. Met haar verleidelijke foto bewijst Britt maar weer eens dat ze inderdaad een van de knapste vrouwen van Nederland is. Van haar grote troeven tot haar ronde heupen, er is een hoop om te waarderen aan het van de knappe blondine. En daarom vindt Britt het ook zo fijn om haar aantrekkelijke te laten zien. Want iedereen ziet er wat anders moois in.
Britt Dekker heeft een flinke portie aantrekkingskracht op verleidelijk plaatje

Met haar foto’s weet Britt Dekker vol in het middelpunt van de aandacht te staan. En dat is natuurlijk iets wat door al haar volgers flink gewaardeerd wordt. De knappe blondine is een bijzonder verleidelijke dame. Dat blijkt maar weer als ze dit soort spannende pakjes draagt. Zoals je kan zien op de foto hierboven ziet de knappe presentatrice er bijzonder goed uit in een speciaal jurkje. Dat zijn nou outfits waar Britt zeer gelukkig van wordt. Niet alleen komt de vorm van haar bijzonder goed uit, ook weet ze met haar strakke lijf de meeste mannen enorm te imponeren.

Britt Dekker heeft het ideale

Het lijkt erop dat Britt Dekker het ideale heeft. Ze is niet te dun en heeft best wat curves en rondingen te pakken. Maar ze ziet er absoluut niet verkeerd uit met haar strakke . Haar lange, golvende blonde haren zijn ook nog eens extra verleidelijk. Tel daar alle spannende pakjes bij op die Britt tot haar beschikking heeft en je hebt een van de meest verleidelijke vrouwen van Nederland en omstreken te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.