Foto: Bridget Maasland showt opvallend aanhangsel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is van nature een bijzonder knappe presentatrice. Maar nu veranderd ze haar look enorm door dit opvallend aanhangsel. 

De knappe presentatrice Bridget Maasland gaat voor een andere look. De blondine heeft besloten om haar wilde haren vaarwel te zeggen en met een flinke paardenstaart door het leven te gaan. Het is wel even wennen voor haar fans, die zijn namelijk het nieuwe kapsel van Bridget helemaal niet gewend. Maar Bridget zelf lijkt best gelukkig met de keuze voor haar nieuwe look. Je kan er dus vanuit gaan dat Bridget de staart voorlopig wel in houdt. Het staat haar dan ook helemaal niet slecht, maar toch is het een flinke aanpassing op haar gebruikelijke verschijning.

Lees ook: Foto: Beeldschone Bridget Maasland ligt languit op het water

Bridget voelt zich weer een paardenmeisje

De paardenstaart brengt Bridget terug naar haar jeugd. Toen ze nog een klein, blond paardenmeisje was had Bridget haar haartjes alleen maar in een staart. De look is wat dat betreft heerlijk nostalgisch voor de beeldschone presentatrice. Die kan met haar nieuwe kapsel allerlei herinneringen aan vroeger ophalen. Tegenwoordig zit ze niet meer op een paard, maar neemt ze vooral plaats achter een bureau in de studio. Maar ook daar is een prima locatie om een staart te gaan dragen. Bridget kan dus eigenlijk veel vaker dit kapsel uitproberen. Haar volgers zullen daar ongetwijfeld tevreden mee zijn.
Bridget geeft kijkje achter de schermen

Je kan natuurlijk niet zomaar je haar laten doen, als je zo bekend bent als Bridget. Daar moet je dan ook wel genoeg foto’s en video’s van nemen zodat al je volgers kunnen zien wat je aan het doen bent. Tijdens het stijlen zit Bridget dan ook al klaar met de telefoon in de hand om een paar mooie foto’s te nemen. Zo krijgen haar volgers een unieke blik achter de schermen. Zo zag je Bridget namelijk nog nooit. Zelf lijkt Bridget op de video ook erg tevreden met haar nieuwe kapsel. En dat is zeer goed nieuws, want als ze er zelf erg blij mee is, dan draagt ze haar haren misschien wel vaker op deze manier. En dat zou waarschijnlijk niemand erg vinden.

De haren van Bridget zijn normaal wat wilder

Met een staart in lijkt Bridget opeens heel erg braaf te zijn geworden. Maar vergis je niet, Bridget is nog steeds best wel een beetje een rockchick. Normaal zie je dat ook wel terug aan haar kapsel. Haar haren zijn over het algemeen lekker wild. Dat past nogal goed bij de persoonlijkheid van Bridget. Ze komt misschien zo over met een paardenstaart in, maar zo braaf is ze ook weer niet. Maar het is een goede afwisseling met haar gebruikelijke uiterlijk. Zo wisselt Bridget het weer eens af. En iedereen lijkt die keuze tot nu toe te waarderen. Al was er natuurlijk niks mis met haar oude kapsel. Dat zag er ook buitengewoon goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?