Foto: Bridget Maasland poseert voor spiegel in zeer kort topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Bridget Maasland verwent haar volgers met een lekkere selfie in de spiegel. Voor de foto heeft ze een ontzettend kort shirtje aangetrokken…

Bridget Maasland maakt volgers wild met foto in strak pakje

Bridget Maasland is een flink bezige bij. Ze is regelmatig te vinden op de buis, is moeder van een zoon en tegenwoordig is ze ook te horen op NPO Radio 2. Ze is namelijk de sidekick van Ruud de Wild tijdens De Wild in de Middag. Daar heeft ze ontzettend veel plezier in. Vroeger zeiden mensen wel eens over elkaar dat ze echt een radiohoofd hadden. Dat was een lieve manier om te zeggen dat iemand nou niet bepaald knap is. Tegenwoordig is dat geen actuele opmerking meer, want ook radio dj’s verschijnen op borden langs de weg en doen live uitzendingen vanuit de studio. Bridget moet dus ten alle tijden aan haar uiterlijk blijven denken. Dat doet ze goed, want haar sociale media staat vol met heerlijke foto’s van de prachtige blondine. Naast een mooi gezichtje, is een lekker lijf natuurlijk ook altijd welkom. Daar weet Bridget ook wel raad mee. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram verhaal waarin ze liet weten dat ze nog flinke spierpijn had van het sporten. De foto heeft ze dan ook in een lekker strak sportpakje genomen. Vervolgens verrast ze haar volgers met een hele eerlijke foto van een rood hoofd na het sporten. Ze noemt zichzelf ‘Leendert de Kreeft’, wat verwijst naar een karakter uit de kinderserie Spongebob Squarepants.

Bridget Maasland sport outfitBridget Maasland sporten

Bridget Maasland boos over rechtszaak Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

De blonde presentatrice is regelmatig te zien bij RTL Boulevard. Hier bespreekt ze van alles met, onder anderen, haar collega Rob Goossens. Onlangs kwam het onderwerp van de rechtszaken tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine naar voren. De twee vechten al heel lang over hun zoontje Lío, maar het gaat volgens Bridget nu wel iets te ver. Het originele probleem was namelijk dat Jorik Scholten, oftewel Lil’ Kleine, ook voogdij wil over zijn zoontje. Intussen komen Jaimie en Jorik voor alles de rechtszaak binnenvallen. “Het is natuurlijk wel heel kinderachtig allemaal. Hiermee overschaduwen we natuurlijk eigenlijk waar het om gaat. Het gaat om een klein jongetje van drie die gewoon toch door moet met leven en het zou heel fijn zijn als dat zowel met z’n moeder als met z’n vader kan”, vertelt Bridget in het RTL programma. Haar collega Rob is het met haar eens: “Nu hoor je twee mensen die allebei zeggen: ‘Nee, het zijn maar spullen, het gaat om Lío.’ Maar in de tussentijd heb je wel allebei hoeveel geld uitgegeven aan advocaten om onder andere dus een broodrooster naar je toe te trekken.” Kinderachtig dus, volgens Bridget, maar helaas kan ze er zelf weinig aan veranderen. Dat ziet ze gelukkig zelf ook wel in. Het is haar moederinstinct die het zielig vindt voor die arme Lío.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!