Foto: Bridget Maasland overrompelt volgers met pikant jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland verrast al haar volgers met een hele spannende outfit. De blondine straalt van oor tot oor in een knalrood pakje.

Bridget Maasland in rood jurkje

Het is een goede dag voor Bridget Maasland. Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en de bloemetjes staan buiten en dat betekent dat Bridget helemaal goed in haar vel zit. Wellicht besluit Bridget daarom om al haar volgers een te verassen met een totaal andere outfit dan de meeste gewend zijn van Bridget. Misschien gaat Bridget wel een romantisch avondje uit met een nieuwe vlam? De blondine heeft zich in ieder geval gekleed om wat hoofden te keren want ze straalt in een volledig rode outfit. Bridget draagt een rood jurkje met lange mouwen. Het jurkje valt erg kort op Bridget haar benen. Daarbij draagt de presentatrice ook nog eens knalrode hakken. Het is een soort enkelaarsje maar dan met een flinke stiletto hak onderaan. Waarschijnlijk is de outfit gebaseerd op deze hakken want Bridget schrijft bij de foto: ”De rode schoentjes.”. De schoentjes lijken wel lekker te zitten want Bridget neemt allemaal gekke poses aan voor haar spiegel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland verft haren blond

Het lijkt alsof Bridget Maasland momenteel erg druk bezig is met haar uiterlijk. Zo kwam dus al de spannende rode outfit uit het niets opduiken en Bridget heeft ook nog eens haar haren geverfd. Het is geen hele verassende kleur want zolang Bridget al bekend is, zijn haar lokken altijd al hartstikke blond geweest. Het was uiteraard ook één van de aspecten waar ook de modellenscouts voor vielen toen Bridget nog actief was in dat wereldje. Toch lijkt het er sterk op dat Bridget eigenlijk van zichzelf een stuk donkerder haar heeft. Of misschien is Bridget allang grijs aan het worden? Waarschijnlijk wil Bridget nog niks weten van haar grijze haren en andere ouderdomsverschijnselen dus daarom gaat de blondine regelmatig naar de kapper. Bridget is in ieder geval heel blij met haar vers geverfde haar. Het lijkt toch wel een flink stukje korter dan eerst en het is in lagen geknipt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland heeft het leuk met Olcay Gulsen

Het was een gezellig dagje voor Bridget Maasland want ze ging op bezoek bij goeie vriendin Olcay Gulsen. De twee wonen allebei in Amsterdam dus waarschijnlijk gaan ze wel vaker samen een koffietje drinken. Toch was er nu een iets belangrijkere reden voor Bridget om Olcay te steunen. Olcay Gulsen heeft namelijk een Pop-Up shop opgebouwd in een winkeltje in Amsterdam. Hier gaat Olcay allerlei verschillende producten verkopen met als naam Miracle Summer Shop. Dit trok Bridget dus ook wel aan en daarom besloot ze gezellig even langs te gaan bij de opening van de shop. Olcay zelf was helemaal opgedoft maar Bridget ging voor een basic outfit. Zo draagt Bridget zelfs een stoere pet. Het is een nogal groot ding en Bridget wordt er niet perse veel vrouwelijker van. Gelukkig lijkt het wel alsof de blondine een hele leuke dag heeft gehad want ze heeft talloze foto’s gemaakt. Uiteraard met Olcay zelf en haar vriend Ruud de Wild.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.