Foto: Bridget Maasland maakt diepe indruk met intieme selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is na alle jaren dat ze actief is in de televisiewereld nog steeds een van de knapste presentatrices. En dat bewijst ze met deze foto. 

De prachtige blondine Bridget Maasland bewijst maar weer dat sommige vrouwen met de jaren er alleen maar mooier uit gaan zien. Hoe langer Bridget actief is als presentatrice, des te mooier gaat ze er uit zien. De ongelooflijk knappe blondine is voor vele mannen van Nederland nog steeds de vrouw waar ze aan denken in dromenland. En dat is ook niet zo gek, want niet alleen is Bridget nog steeds veel op televisie, ook heeft ze best een actief Instagram account. Daarom zie je de blondine ook zo vaak voorkomen. En elke keer dat ze haar zien vallen mannen weer opnieuw voor de knappe blondine. Bridget weet met haar aantrekkelijke foto’s de harten van vele mannen te stelen. Deze selfie is wel heel bijzonder goed gelukt!

Lees ook: Foto: Bridget Maasland deelt duivels lekkere close-up

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget kijkt haar volgers aan met erg intieme foto

Op de bijzonder intieme foto lijkt Bridget haar volgers rechtstreeks aan te kijken. En voor veel van haar volgers werd dat toch een beetje te veel. Die sloegen gelijk helemaal op hol. Bridget weet met slechts één foto iedereen helemaal verliefd op haar te laten worden. Nu is de foto die ze daarvoor gebruikt ook gelijk wel een hele goede selfie. Haar make-up is tot in de puntjes verzorgd, haar haartjes zitten fantastisch en de blik die Bridget opzet kijkt je recht in je ziel aan. De combinatie zorgt ervoor dat je helemaal in de ban van Bridget raakt bij het zien van de intieme foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget oefent zwoele blik in de spiegel

Natuurlijk wordt je niet van nature zo goed in het maken van zwoele blikken. Daarvoor moet je wel eerst heel veel oefenen. Dat heeft Bridget dan ook flink gedaan. Voor de spiegel oefent Bridget verschillende poses en verschillende blikken in de hoop dat er een bij zit die haar volgers omver gaat blazen. Bridget is in ieder geval wel erg toegewijd aan het maken van geslaagde foto’s. De verleidelijke blondine wil niet dat er slechte foto’s van haar op Instagram verschijnen. Daarom is ze ook zo hard aan het oefenen. Het resultaat spreekt natuurlijk voor zich.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Strenge Bridget is ook erg fijn om naar te kijken

Bridget heeft zichzelf even een nieuwe look gegeven. Alleen deze look ziet er iets strenger uit dan wat je misschien gewend bent van Bridget. Normaal oogt Bridget toch wel wat liever. Maar een beetje streng hoeft natuurlijk helemaal niet verkeerd te zijn. Haar nieuwe look is juist wel spannend te noemen. Want wie wil er nu niet even een privé lesje van strenge juffrouw Bridget? Dat is namelijk helemaal geen straf meer te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!