Foto: Boerin Janine en vriend Sander lusten elkaar rauw na BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine is eindelijk vrij, samen met haar nieuwe vriend Sander vieren ze de vrijheid. En dat gebeurt met een offerdier.

Janine Lardinois was een van de boeren uit dit seizoen van het veelbekeken programma Boer zoekt Vrouw. De 31-jarige schapenhoedster en haar nieuwe liefde zijn eindelijk ook voor de wereld zichtbaar als koppel. Door een contract met de KRO-NCRV, waarbij onder andere geheimhouding centraal stond, moesten beide tot recent nog hun relatie een groot geheim houden. Zowel de boerin als haar aankomende boer hadden hier wel veel moeite mee, maar ze hebben het overleefd. De overwinning moet gevierd worden. Het koppel doet dat door gelijk buiten de deur te stappen en in een restaurant even te gaan genieten van een lekker stukje vlees. Of het gaat om het schapenvlees van Janine is niet duidelijk. Het lapje vlees dat op bord ligt bij Sander lijkt wel nog wat rauw, maar dat mag de pret niet drukken. Als het koppel een geheimhoudingsplicht overleeft voor zolang, dan overleven ze een voedselvergiftiging ook wel.

Boerin en boer stiekem verliefd

“Eindelijk bevrijding.” Dat valt te lezen op de Instagram van Janine. Net na Bevrijdingsdag op 5 mei is nu ook dit gevangen koppel helemaal vrij om te doen en laten wat ze willen. Het heeft ook allemaal lang genoeg geduurd, vonden ze. De nachten stiekem reizen, de roddelpers ontwijken, enkel WhatsApp gebruiken. Dat is gelukkig allemaal niet meer nodig. Ook Thuisbezorgd hoeft niet meer gebeld te worden, want het kersverse koppel kan gewoon samen de deur uit voor een goede maaltijd. Janine laat weten dat het avontuur het allemaal dubbel en dwars waard was.

Koppel geniet van boerenmaaltijd

Zouden ze dit overwinning maal speciaal uitgekozen hebben voor deze gelegenheid? Dan verwacht je wel dat het vlees goed doorbakken is. Wat Sander op zijn bord heeft liggen ziet er wel behoorlijk rauw uit. Maar terugsturen naar de keuken, daar heeft hij geen boodschap aan. Elke moment wil hij met zijn schapenhouder Janine besteden. Niet langer wil hij wachten. Hij bikkelt daarom toch maar door en eet het stuk vlees op.

Toekomst is rooskleurig

Janine en Sander moesten zich in totaal een bijna ondraaglijke periode van zeven maanden houden aan de geheimhoudingsplicht van het programma. Ze wisten wel waar ze aan begonnen, maar toch was het zwaar. Wat misschien nog wel zwaarder wordt, dat is de toekomst. Het boerenleven is niet bepaald licht te noemen. Vroege uren, veel schapen en hard werken lijkt de toekomst. Maar zolang ze elkaar maar hebben om op te bouwen, en de vrijheid, kan dit koppel alles aan.

Duo kwam, zag en overwon

Ze hebben allerlei plannen voor de toekomst dus, dit geheimzinnige power duo. Samen op het land werken, schapen hoeden en schapen opeten. Hopelijk wel beter doorbakken dan het stuk vlees in dit restaurant. O, ja en samenwonen zit er misschien ook wel in. Sander en Janine hebben daarvoor al de nodige verhuisplannen klaar staan. Sander zou bereid zijn om helemaal van het noorden van Nederland naar het zuidelijke Limburg te verhuizen voor zijn boerin. Waar de stukken vlees ook vast erg lekker zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...