Foto: Blunderende Maan de Steenwinkel maakt publiek kletsnat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een nieuwe baan te pakken. Dit gaat haar minder goed af dan haar huidige bezigheid: zingen. Ze mist het evenwicht op het podium. En de handkracht ontbreekt ook.

Maan de Steenwinkel kan alles, zingen, liedjes schrijven, dansen en bier drinken. Maar bier rondbrengen? Dat is toch een stukje lastiger voor de diverse zangeres. Als ze dit probeert op het podium blijkt dat haar evenwichtsorgaan haar toch een beetje in de steek laat. De nodige vaardigheden ontbreken ook bij de zangeres, zoals handkracht, behendigheid en souplesse. Terwijl ze dat normaal tijdens het dansen wel allemaal lijkt te bezitten. Als ze echter met een dienblad vol met lekkere biertjes op het podium wilt gaat rondlopen lukt het allemaal opeens even niet. De microfoon verruilen voor een vol dienblad aan bier? Vooralsnog geen logische stap in haar carrière.. Misschien nog even oefenen met eerst een biertje of glas water? Dat is een stukje goedkoper.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel showt spannendste outfit tot nu toe

Maan de Steenwinkel laat alles vallen

In een keer een dienblad oppakken vol met bier, in plaats van rustig met eentje beginnen. Daar heeft de ijverige zangeres geen boodschap aan. Er moet en zal gedronken worden en dan is een dienblad met meer dan 10 bier in plaats van 1 zielig biertje de enige optie, denkt Maan. 

Droge zangeres gaat gezellig verder

En wat doe je dan als zangeres als iedereen naar je kijkt en rouwt om verspeelde biertjes op het podium? Maan heeft daar geen tijd voor en schiet gelijk terug in haar rol als entertainer. Ze lijkt het incident meteen te zijn vergeten, maar haar volgers op Instagram maken de zangeres uit voor onder andere “bierenbeul”. Dit vergeven ze Maan wel, maar vergeten? Dat zit er waarschijnlijk voorlopig niet in. Achteraf zal ze vast een rekening hebben gekregen van de organisatie bij Vrienden van Amstel LIVE, of ze heeft haar eigen rekening al lopen in Amsterdam.

Vacature open voor Maan

De horeca heeft een groot probleem in Nederland. Vele cafés kunnen soms enkele dagen niet open voor gasten omdat er gewoon geen personeel beschikbaar is. Gelukkig is daar Maan, die nog genoeg vrije tijd heeft om haar steentje bij te dragen. Nu nog een leuk cafe zoeken met een baas die haar wil leren blad lopen. Daarna kan ze de microfoon laten vallen en haar schort aandoen om serveerster te worden. Voor de volgende pandemie, waarbij ze geen optredens had is zo’n bijbaan ook altijd handig natuurlijk.

Maan toch handiger met microfoon

Dit is wel mogelijk de laatste keer dat we haar zien met een dienblad op het podium. De jonge zangeres weet door het incident nog beter waar haar talenten liggen en waar vooral niet. Zingen is toch iets dat ze na al die jaren oefenen goed lijkt te kunnen. Zo goed zelfs dat er alleen maar meer optredens bijgeboekt worden. Wanneer ze zo dus door blijft gaan is het geen probleem om haar tijd te vullen. En op het podium zelf kan ze ook maar beter haar handen vullen met de microfoon en eventueel een glas bier voor haarzelf. In plaats van een dienblad over haar hoofd te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!