Foto: Blondine Amy Sonck toont gigantische bergtoppen op heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vlaamse influencer Amy Sonck trekt de aandacht van al haar volgers met deze opvallende foto van haar enorme heuvels!

Amy Sonck deelt uitdagende foto in de sneeuw

Het gebeurt niet vaak dat je zomaar de liefde van je leven tegenkomt, maar wanneer Amy Sonck voorbij loopt, kun je het niet langer ontkennen. Deze geweldig mooie dame steelt het hart van elke man. Onlangs deelde ze een foto waar iedereens mond van openviel. Ze plaatst namelijk een foto van gigantische bergen. Meestal hebben we het dan, natuurlijk, over de enorme voorgevel van iemand, maar deze keer hebben we het over échte bergen. Amy is een tijdje naar Oostenrijk en geniet daar vol op van het prachtige uitzicht en de kou. Ze plaatst een foto op haar Instagram van zichzelf met een uiterst mooie achtergrond. Met de bergen van Oostenrijk in de verte en de prachtige Amy Sonck op de voorgrond, is dit natuurlijk het winnende plaatje! Wat een prachtvrouw!
Amy Sonck draagt laagst uitgesneden shirtje ooit

Waar kennen we Amy Sonck eigenlijk van? Nou, ze is moeilijk te missen. Op Instagram heeft ze intussen al 193 duizend volgers. Daarnaast is ze de dochter van ex-voetballer Wesley Sonck. Hij heeft gespeeld bij Ajax en heeft de liefde voor voetbal aan zijn dochter overgebracht. Ze is echter niet zelf de sport gaan beoefenen. Zelf is ze een leven als influencer gaan opbouwen. De Vlaamse heeft haar Instagram vol staan met allerlei foto’s van zichzelf in leuke outfits en op bijzondere locaties. Onlangs plaatste ze een foto van zichzelf in een zijstraatje. Ze heeft een strakke outfit aangetrokken. Ze draagt een strakke spijkerbroek met daarbovenop een strak, zwart hemdje die ze in de broek heeft gestopt. Over de outfit heen draagt ze een lange, beige jas met zwarte knopen. Om de outfit af te maken, heeft ze een zwarte tas erbij uitgekozen. Het hemdje is wel het kledingstuk dat het meeste opvalt. Omdat de hals zo ontzettend diep is uitgesneden, valt je oog direct op de mega inkijk die Amy aan haar volgers cadeau doet. Wat een heerlijke foto van een beeldschone vrouw!
Amy Sonck draagt niks onder groot T-shirt

Het is je intussen vast wel opgevallen dat Amy een heerlijk heeft. Ze heeft een smalle taille en een enorme voorgevel waar ze haar volgers regelmatig mee verwent. Wat we in dit artikel nog niet hebben besproken is haar prachtige onder- en achterkant. Die houdt Amy dan ook nog een beetje verborgen. Er is bijna geen foto te vinden waar ze met haar achterkant staat te pronken. Echter is er wel één foto die heel erg in de buurt komt. Amy heeft een tijdje geleden een foto geplaatst op haar sociale media waarop ze een volledig witte outfit aan heeft. Nouja… outfit… Ze draagt alleen een paar sneakers en een groot wit T-shirt. Of ze daaronder dan een broek draagt of niet, is de vraag! Het lijkt er in ieder geval niet op..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!