Foto: Big Brother-deelneemster Charlotte maakt indruk met strandkiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Charlotte Denamur is een van de nieuwe kandidaten van Big Brother 2023 en met haar geweldige strandfoto’s maakt ze nu al een goede indruk. 

Nieuw seizoen van Big Brother start sterk met Charlotte

Het nieuwe seizoen van de hit-serie Big Brother staat weer klaar om te beginnen. Eén voor één worden de kandidaten bekend gemaakt. De nieuwste aanwinst is de beeldschone Charlotte. Behalve met Big Brother houdt Charlotte zich vooral bezig met het strand. De knappe blondine heeft namelijk veel kiekjes online staan die op het strand gemaakt zijn. En al die foto’s maken nu al flink indruk!

Charlotte uit Big Brother heeft een goed gevoel voor stijl

De eerste foto is nog wat mild in vergelijking met de rest, maar wat wel meteen duidelijk wordt is dat Charlotte een flink gevoel voor stijl heeft. Zo draagt ze een hele bijzondere outfit naar het strand. Ook krijg je alvast een preview van het mooie van Charlotte, dat in latere foto’s nog veel beter naar voren komt.

Charlotte zwaaiend op een tak

Uit haar foto’s wordt wel duidelijk dat Charlotte houdt van bijzondere locaties en een beetje spanning. Dan zit ze bij Big Brother in ieder geval goed op haar plek. Een van haar meest opvallende foto’s is hoe ze op een tak aan het zwaaien is. Als een soort moderne vrouwelijke tarzan, poseert Charlotte op de de zware tak. En dat gaat haar best goed af.

Even een dutje doen in het water, voordat Big Brother begint

Charlotte dacht dat het een goed idee was om in ieder geval even een kort dutje te doen in het water. Zo kon ze even afkoelen voordat ze het te heet onder haar voeten krijgt tijdens Big Brother. Met haar vele strandfoto’s is Charlotte nu al een van de favorieten van het seizoen en dan moeten we nog officieel van start. Hopelijk vinden de andere bewoners, zonder toegang tot social media, Charlotte ook zo’n bijzondere verschijning. Want als dat zo is, dan krijgt de blondine het een stuk makkelijker in het huis.

Charlotte doet even een wandeling door de storm

dat de knappe Charlotte niet snel bang is, dat bewijst ze wel met deze bijzondere foto. Charlotte staat in haar eentje op het strand. Er is duidelijk te zien hoe er een zware storm op komst is, maar Charlotte besluit om nog even een kleine wandeling te maken. Deze dame is voor niets en niemand bang en trekt vooral haar eigen plan. Het kan dan haast niet anders of Charlotte gaat het ver schoppen in het spelletje. Als je meer van Charlotte wilt zien, zorg er dan voor dat je elke week de bewoners uit Big Brother 2023 op de voet volgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!