Foto: Bibi Breijman trekt haar shirt uit om nieuwe single te promoten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Bibi Breijman is weer met een nieuwe single gekomen. En daar hoort natuurlijk een heerlijke foto bij. 

Bibi Breijman gaat eventjes uit de kleren voor spannende foto

Met haar prachtige weet Bibi Breijman meestal wel goed de aandacht te trekken. Als ze dan ook nog eens bijna geen kleding aan heeft, dan is het helemaal feest. De aantrekkelijke brunette lijkt in ieder geval ontzettend veel plezier te hebben bij het maken van de art voor haar nieuwe single. De knappe zangeres weet ook wel dat bij elk goed nummer, ook gewoon een ontzettend goed plaatje hoort. Op die manier weet je als artiest namelijk wel erg goed jezelf te promoten. Als iedereen het heeft over hoe goed je er als artiest uit ziet, dan weet je eigenlijk meteen al dat je single een hit gaat worden. En dat wil je natuurlijk! De aantrekkelijke brunette heeft met haar nieuwste foto in ieder geval ervoor gezorgd dat al haar fans enorm kunnen genieten van haar prachtige kiekje.

Lees ook: Foto: Bibi Breijman showt haar fantastische lijf tijdens hete vakantie

De gevaarlijke foto van Bibi Breijman

Bibi Breijman heeft wel een heel erg gevaarlijk dier vast op de foto. En dat maakt het hele plaatje natuurlijk meteen een stukje interessanter om te zien. De knappe brunette heeft ook voor het gemak maar even haar shirt uit getrokken voor de foto. Dat levert een beeld op dat zo verleidelijk is, dat de meeste volgers van Bibi gelijk beginnen te watertanden op het moment dat ze de foto zien. De aantrekkelijke brunette weet heel erg goed hoe ze haar volgers tevreden moet houden. En dat is fijn, want ze is best vrijgevig met haar foto’s. Je weet als volger van Bibi dat je in ieder geval een aantal keer per week wel wat leuks te zien krijgt.
De nieuwe single van Bibi Breijman is bijna uit

Goed nieuws voor de fans van de knappe brunette. Haar nieuwe single is bijna uit. En dat betekent dat je binnenkort heerlijk kan genieten van de prachtige klanken van de stem van deze bijzondere brunette. Natuurlijk heeft Bibi flink haar best gedaan op de foto voor haar album en het resultaat mag er zijn. De knappe zangeres weet wel hoe ze haar covers moet aankleden. Dat doet ze voornamelijk door zelf zo min mogelijk aan te trekken. Met haar nieuwe single hoopt Bibi zich weer meer op muziek te richten de komende tijd. Het zou dus best kunnen dat je in het najaar de aantrekkelijke dame nog ergens op een festival treft.

Lees ook: Foto: Bibi Breijman laat haar gulp wagenwijd openstaan
Bibi Breijman is nog altijd een heerlijke dame

Het is alweer even geleden dat Bibi Breijman voor het eerst de media betrad. En door de jaren heen is de aantrekkelijke brunette eigenlijk alleen nog maar knapper geworden. Met haar heerlijke pakjes weet ze keer op keer haar fans te betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!