Foto: Bibi Breijman smeert haar hele lijf in met plakkerig goedje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Bibi Breijman heeft een goede tip voor alle vrouwen komende zomer. Je moet je namelijk goed blijven insmeren. 

Bibi Breijman laat op intieme wijze zien waarom huidverzorging goed voor je is

De knappe brunette heeft een nieuwe video gemaakt voor haar volgers, in samenwerking met een huidverzorging crème. Bibi smeert in de video sensueel het goedje over haar hele lichaam. De boodschap die Bibi erbij vertelt is dat mensen in de zomer meer op hun huid moeten letten en de huid goed moeten verzorgen. Daarom zijn dit soort crèmepjes zo handig. Maar of er veel mensen luisteren is maar de vraag. Iedereen zit veel te aandachtig te kijken naar het prachtige lichaam van Bibi Breijman, waarvan elke centimeter even wordt ingesmeerd.

Lees ook: Foto: Bibi Breijman laat volgers fantaseren met pikant kiekje in zwembad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

De verleidelijke video van Bibi Breijman

De knappe brunette ziet er als moeder van twee kinderen nog altijd prachtig uit. En dat is natuurlijk best bijzonder. Een deel van haar geheim ligt waarschijnlijk in dit soort smeermiddeltjes. Bibi laat dan ook graag zien wat zij gebruikt om haar huid te beschermen. Ze smeert dan ook elke centimeter van haar huid goed in met de crème. En dat ziet er natuurlijk weer erg spannend uit. Bibi laat haar handen verleidelijk over elk plekje op haar lichaam gaan en de camera volgt braaf. Zo krijg je ineens wel heel erg veel te zien van het prachtige lichaam van Bibi. De brunette ziet er nog altijd geweldig uit. De video is dan ook erg geslaagd. Of het heel veel helpt met de verkoop van de crème valt nog te bezien. Maar de volgers van Bibi hebben het in ieder geval erg naar hun zin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

De mooie huid van Bibi Breijman

Er valt veel te zeggen over de werkzaamheid van al dit soort middeltjes, maar het blijft een feit dat de huid van Bibi Breijman er zeer goed uit ziet. Dat kan je wel zien op de foto’s van de knappe brunette. Ze heeft een erg zachte en gladde huid. Dat komt op foto’s natuurlijk nog eens extra mooi over. Bibi is een vrouw die erg verleidelijk overkomt op camera en de middeltjes die ze gebruikt zullen daar ongetwijfeld mee helpen.

Bibi Breijman is altijd wel in voor een verleidelijke foto

Ten opzichte van vroeger lijkt Bibi Breijman een stuk rustiger te zijn geworden. Maar zelfs nu is de knappe brunette altijd wel te porren voor een verleidelijke foto of video. Kijk maar eens rond op haar social media. Natuurlijk staan die ook vol met foto’s van haar lieve gezinnetje, maar daarnaast vindt je ook voldoende verleidelijke kiekjes terug van het aantrekkelijke model. Bibi is voorlopig ook nog niet klaar met het maken van spannende foto’s. Je kan de komende jaren van haar dus nog veel moois verwachten. En dat is natuurlijk goed nieuws.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...