Foto: Bezwete Heleen van Royen laat trots haar nieuwe lijf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is super trots op haar nieuwe . De schrijfster laat haar getransformeerde lijf aan iedereen zien!

Heleen van Royen laat spieren zien

Schrijfster Heleen van Royen is de laatste tijd enorm hard aan het trainen en werken aan zichzelf. Het lijkt erop dat de brunette de smaak helemaal te pakken heeft. Misschien wil Heleen niks liever dan in de beste shape van haar leven te komen? Of zou Heleen ineens angst hebben om ouder te worden? De reden van Heleen haar sportsessies zijn dus niet helemaal duidelijk, maar het resultaat daarentegen wel. De schrijfster is hartstikke hard aan het werk geweest en dat is nu te zien. Zo deelt de brunette op onderstaande video haar grote spierballen. Heleen ziet er ontzettend uitgeput uit, maar ook erg trots. Zo draait Heleen haar arm meermaals om zodat iedereen echt goed kan zien hoe goed ze er wel niet uitziet. Heleen haar haren zitten helemaal door de war en er zitten gezonde rode blosjes op haar wangen. Daarbij schrijft Heleen ook nog eens een tekst waaruit op te merken is hoe trots ze wel niet is. In de reacties vraagt iemand of Heleen nu dan ook volledig is gestopt met alcohol drinken, en het antwoord is ja. Al zegt Heleen niet voor altijd te stoppen, maar een matig mens te zijn wat betreft alcohol.

Heleen van Royen laat sportresultaten zien

Het blijft niet alleen bij de sportieve video van Heleen van Royen haar spierballen. Nee, de vrouw heeft nog veel meer progressie materiaal vastgelegd de afgelopen tijd. Zo is Heleen samen met haar vriend begonnen aan een bepaald soort trainingsprogramma om in een fantastische shape te komen. Heleen geeft aan iets langer dan drie weken bezig te zijn geweest met het programma. Nu was het tijd om de resultaten van deze harde weken diëten en sporten te gaan bekijken. De schrijfster lijkt erg nerveus te zijn om de resultaten te moeten bekijken, maar stiekem weet Heleen wel dat ze keihard heeft gewerkt. Heleen zegt nog drie weken met het programma door te gaan en dan zelf verder te gaan. De brunette laat ook nog een progressie foto zien, waar ze er geweldig uitziet. Heleen is hartstikke in shape en ziet er heel gezond uit. Ook Heleen haar vriend is al vele kilo’s en centimeters verloren.

Lees ook: Foto: Zonnebadende Heleen van Royen geniet intens in luchtig zomerjurkje

Heleen van Royen heeft zin in wilde nacht

Het is niemand ontgaan dat Heleen van Royen vorige week achtenvijftig is geworden. Natuurlijk ziet Heleen er een stuk jonger uit dan dat ze daadwerkelijk is, maar leeftijd liegt niet. Nu zat Heleen bij HLF8 aan tafel en vanuit dit gesprek is een mooi fragment vastgelegd. Zo vraagt Johnny de Mol of Heleen weer kruipend naar huis gaat na het Boekenbal, net zoals een paar jaar eerder. Daarop antwoord Heleen enthousiast; ”Ik hoop het, ik hoop het.”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!