Foto: Beste Zangers-deelnemer Roxeanne Hazes maakt volgers gek met losse jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes heeft geïnvesteerd in een nieuwe jurk. En de zangeres van De Beste Zangers moet die natuurlijk even laten zien. 

De prachtige Roxeanne Hazes is een van de knapste zangeressen van het land. Dat vindt ze zelf ook en daarom moet ze af en toe even showen met haar verleidelijke kleding. Dat doet ze dan op Instagram, waar ze de ene na de andere foto van zichzelf plaatst. Een nieuwe foto op Roxeanne haar Instagram, waarin ze poseert in een prachtige rode jurk, maakt haar volgers helemaal gek. De ietwat losse jurk zorgt ervoor dat Roxeanne haar volgers helemaal wild worden. Bekijk hieronder snel de foto’s van Roxeanne in haar nieuwe jurk.

Lees ook: Roxeanne Hazes geeft veelbelovend voorproefje op deelname Beste Zangers
Roxeanne ziet er verleidelijk uit in hete jurk

In haar strakke rode jurk ziet Roxeanne er werkelijk waar beeldschoon uit. Met haar verleidelijke en zwoele blik weet ze ieder mannenhart sneller te doen kloppen. Roxeanne heeft dus duidelijk meer talenten dan alleen maar zingen. Mooie foto’s maken is er ook een van. Het Japanse bloemenprintje op de jurk geeft Roxeanne een exotisch voorkomen. De prachtige zangeres heeft duidelijk een goede aankoop gedaan door dit losse jurkje te kopen. Het zit misschien wat losjes, maar dat is nu juist de bedoeling. En dat maakt het stiekem ook wel een beetje spannend om naar te kijken.

de verleidelijke blik van Roxeanne Hazes

Intens staart Roxeanne in de camera. De knappe zangeres kan dat overigens ook heel goed. Haar blikken doen zelfs de meest koude harten ter wereld smelten. Dat is haar specialiteit. Roxeanne weet precies hoe ze moet kijken om iedereen helemaal gek te maken. Dat is langzamerhand een beetje haar superkracht geworden. En Roxeanne gebruikt die kracht zo vaak ze maar kan. Al helemaal als ze mooie foto’s moet maken. Dan zet ze haar meest zwoele gezicht op. En het resultaat spreekt voor zich. Roxeanne heeft er nog nooit beter uitgezien. Van haar prachtige ogen tot haar volle lippen, Roxeanne ziet er fantastisch uit.

Roxeanne is helemaal klaar voor nieuwe seizoen De Beste Zangers

Het programma De Beste Zangers is weer terug en dit seizoen belooft weer een feestje te worden. De deelnemende artiesten reisden vorige week al af naar het Spaanse Sevilla. Daar vonden de opnames van het populaire zangprogramma plaats. In elke aflevering zingen de zangers en zangeressen elkaars liedjes met een bijzonder verhaal en een speciale twist. Welk nummer Roxeanne gaat zingen is nog niet bekend, maar het wordt ongetwijfeld een bijzondere vertolking. Roxeanne is muzikaal erg veelzijdig, dus ze kan veel kanten op. Met Roxeanne aan boord belooft het in ieder geval een toffe aflevering te worden. En dan heb je ook nog eens wat moois om naar te kijken. Nu maar hopen dat ze die mooie jurk ook tijdens de opnames aan had.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.