Foto: Beeldschone vriendin Steven Bergwijn steelt de show in strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens het WK in Qatar heeft Steven Bergwijn weinig succes op het veld gehad. Buiten het veld heeft die daarentegen een beeldschone vriendin gescoord. 

Steven Bergwijn had maar weinig succes tijdens het WK in Qatar. Gelukkig bleef zijn beeldschone vriendin hem aanmoedigen. Vanwege haar erg strakke broekje, staan de schijnwerpers meer op zijn vriendin, Sem Smit, dan op Steven Bergwijn.

Steven Bergwijn kan vrolijk naar huis gaan na het WK in Qatar

Steven Bergwijn kwam dit WK aan weinig speelminuten toe. Door het goede optreden van Cody Gakpo heeft Louis van Gaal voor hem gekozen in plaats van Steven Bergwijn. Hierdoor moet de voetballer genoegen nemen met een plekje op de bank. Gelukkig voor de Nederlandse voetballer heeft hij een prachtige vriendin voor hem klaarstaan. De beeldschone Sem Smit was het hele WK aanwezig. In een strakke broek steelt ze de show op de tribunes. Wanneer de voetbalfans niet van het spel genoten, konden ze nog altijd naar de prachtige blondine kijken. Ook al heeft Nederland het WK niet gewonnen, Steven Bergwijn kan alsnog vrolijk naar huis. Wanneer je weet dat zo’n prachtige dame thuis op je zit te wachten, dan moet je wel vrolijk worden, ongeacht de resultaten. Op de tribunes met haar strakke broek is Sem Smit een gouden combinatie. Haar prachtige vrouwelijke vormen zijn perfect te zien in deze heerlijke broek. Wat een geweldig uitzicht!
De twee beeldschone mensen die Steven Bergwijn in Qatar aanmoedigden

Sem Smit is niet de enige die Steven Bergwijn kwam aanmoedigen. Het zoontje van het liefdeskoppel was ook aanwezig in Qatar. Samen met de prachtige blondine was hij aanwezig op de tribunes. Na de wedstrijd heeft Steven Bergwijn gelukkig de tijd om even met zijn drietjes te genieten. Het kan aan het weer in Qatar liggen, maar Sem Smit wordt met de wedstrijd knapper. Het tempratuurtje in Qatar doet haar zeker veel goeds! Steven heeft misschien met Nederland niet het WK gewonnen, maar met zo’n prijs op de tribune is dat misschien ook helemaal niet erg. De voetballer heeft genoeg om naar uit te kijken in Nederland.
Sem Smit in superstrak blauw pakje

Een strakker pakje dan dit ga je niet vaak te zien krijgen. Sem Smit heeft voor een avondje uit haar kledingkast geplunderd. Dit keer heeft ze haar beste jurk uit de kast getrokken. Dit jurkje zit zo ongelofelijk strak dat alles te zien valt. Sem Smit heeft een geweldig en Steven Bergwijn was zo slim om dat op te vallen. Nu ze samen een kind hebben zitten ze voor altijd aan elkaar verbonden ook al gaan ze uit elkaar. Steven Bergwijn kan dan in ieder geval altijd blijven genieten van een heerlijk uitzicht wanneer die zijn kind ophaalt. Voor nu is dat zeker niet het geval, want wie wilt deze prachtige blondine nou verlaten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!