Foto: Beeldschone Sylvana IJsselmuiden daagt volgers uit met flinke fles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is altijd in voor een leuk spelletje. Dit keer poseert ze uitgebreid met een mega fles drank en vraagt ze aan haar volgers om een goede caption te verzinnen. Dat levert uiteraard heel veel interessants op…

Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto

Sylvana IJsselmuiden is één van Nederlands knapste vrouwen en ook nog eens een hele gezellige. Je ziet Sylvana regelmatig verschijnen op een goed feestje met een lekker biertje in haar hand. Daarbij lijkt het ook alsof het met Sylvana nooit saai is want de blondine komt altijd wel weer met een leuk idee of spelletje. Uiteraard neemt Sylvana haar volgers ook enorm graag mee in haar dagelijkse leven en dat betekent heel veel foto’s van de knappe Sylvana. Toch lijkt de blondine redelijk normaal gebleven en nog helemaal niet uit de hoogte te doen. Daarom besluit Sylvana om ook voor een beetje interactie te zorgen met haar volgers. De presentatrice deelt een foto van zichzelf met een hele grote fles drank. Het lijkt op een soort wijn en ook daar houdt Sylvana natuurlijk wel van. De blondine heeft haar haar heel wild opgestoken en een spannend wit jurkje aangetrokken. Alsof ze de loterij heeft gewonnen poseert ze met de fles. Daarbij schrijft ze: ”Leukste comment krijgt een fles. Kus.”. De strijd is gelijk aan en het gaat flink los in de comments.

Jochem Myjer reageert op Sylvana IJsselmuiden

Uiteraard is één van de meest bekende grappenmaker van ons land Jochem Myjer. Het kan dus ook niet anders dan dat Jochem een reactie moest plaatsen onder de foto van Sylvana IJsselmuiden . Hij pakt het wel een beetje grof aan door te zeggen: “Door de fles wijn en mijn decolleté lijk ik hier heel stoer, maar als je goed kijkt laat ik hier net een *** boer”. Waarschijnlijk wil Jochem de fles heel graag winnen want het is wel een erg bijzondere reactie die hij geeft. Het is ook niet zozeer een compliment naar Sylvana toe dat hij haar een boer noemt.

Sylvana IJsselmuiden is de Nederlandse Marilyn Monroe

Het stopt maar niet in de comments onder de foto van Sylvana IJsselmuiden . De meest gekke vergelijkingen worden gemaakt. Zo zegt iemand Flodder vibes te krijgen van de foto. Een andere volger van Sylvana doet ook een gedurfde vergelijking. Dit keer is het wel een compliment want hij zegt Sylvana op Marilyn Monroe te vinden lijken op de foto. Zijn idee voor een bijschrift is: “Friese Marilyn Monroe wacht tevergeefs op opwaartse noordelijke wind… “.

Volgers gaan los over jurkje Sylvana IJsselmuiden

Iedereen stroomt over met ideeën en wat opvalt is dat er vooral veel mensen zijn die iets te zeggen hebben over het loszittende jurkje van Sylvana IJsselmuiden. Het is dan ook niet te ontkennen dat het witte jurkje niet heel veel bedekt van Sylvana haar voorkant. Eén volger zegt over Sylvana: “Net zo losjes als mijn jurkje.”. Een paar andere kans hebbende comments zijn: ”Flesjeflesje in de hand wie heeft morgen het meeste koppijn van het land.” en ”Bonnie St. Claire na revolutionaire verjongingskuur weer klaar voor de zomer”. De winnaar van het spel moet nog bekend worden gemaakt door Sylvana.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...