Foto: Beeldschone Sterre Koning knalt bijna uit haar truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sterre Koning heeft een nieuwe foto online gezet waarin ze bijna uit haar strakke truitje knapt.

Sterre Koning heeft een te strak truitje op spannende foto

De verleidelijke Sterre Koning heeft voor al haar fans die al even op een nieuwe foto aan het wachten waren een nieuw kiekje geplaatst. En natuurlijk ziet de prachtige dame er weer adembenemend uit. De blondine laat op de foto weer haar beste kant zien. Haar lange golvende haar hangt speels langs haar soepele lijf. Het lichaam van Sterre Koning is in topconditie en heeft een prachtig verleidelijke vorm. Haar lach doet zelfs de stoerste man op aarde nog smelten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar meest prominente features. De goedgevormde troeven van Sterre Koning, waar ze elke man helemaal gek mee maakt. Op de foto hieronder zitten ze strak in haar truitje, maar lijken ze te willen ontsnappen. Ze knappen namelijk bijna naar buiten.

Lees ook: Video: Sterre Koning stelt zich volledig open voor volgers op Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERRE KONING (@sterrekoning)

Op de twee foto’s die Sterre deelt zie je goed haar knappe lichaam

In haar strakke kleding, dat voor de foto bestaat uit een ontzettend strak truitje en spijkerbroek combinatie, komt het lichaam van de aantrekkelijke actrice ontzettend goed uit. De knappe blondine is zeer trots op haar lijf en heeft dan ook geen enkel probleem met het aantrekken van pakjes als deze om haar volgers een beetje blijer te maken. De aantrekkelijke dame weet er zelfs nog een beetje lief bij te lachen om het toch al perfecte plaatje nog een beetje extra te verkopen. Nog even en mensen vallen gewoon om van verbazing over hoe knap Sterre Koning nu precies kan zijn. De knappe blondine blijft daarom nog wel even doorgaan met het plaatsen van haar spannende kiekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning zoekt de schaduw op met pet op haar hoofd

Het is de afgelopen tijd ongelooflijk warm in Nederland en er zijn een hoop mensen die dat moeilijk uit te houden vinden. Die hebben vooral problemen met de warme zon. Die brandt namelijk lekker op hun gezicht. Maar Sterre Koning heeft daar de ideale oplossing voor. De actrice draagt namelijk regelmatig petjes op haar hoofd. Zelf vindt ze dat wel een stoere look hebben. De knappe blondine draagt ze eigenlijk om de haverklap en nu zijn ze nog eens mega functioneel. Want met zo’n petje op haar hoofd heeft Sterre Koning in ieder geval geen last van de warmte van de zon. Die staat dankzij het modieuze hoofddeksel iets minder fel en heftig te branden op haar voorhoofdje. En dat is natuurlijk wel fijn. Daardoor zijn alle foto’s van de knappe blondine tenminste nog een beetje om aan te zien en heeft ze niet overal een ontzettend verbrand hoofd. En dat is natuurlijk erg fijn, want een mooie foto van Sterre Koning is natuurlijk wat iedereen verlangt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!