Foto: Beeldschone Rose Bertram gaat wéér voor relatie met bekende voetballer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bevestigd! Rose Bertram is er weer vandoor met een bekende voetballer. Hoe zou deze relatie ver- of aflopen?

Rose Bertram weer samen met Gregory van der Wiel

Het is voor een prachtige vrouw als Rose Bertram niet gek dat de mannen voor haar in de rij staan. Dat is dan ook daadwerkelijk zo als het aankomt op deze oogverblindende blondine. Ze heeft een geweldig mooi koppie en een heerlijk lijf. Daarnaast is ze hartstikke gezellig, houdt ze wel van een dansje en is ze niet bang om zichzelf te laten zien. Wanneer je zoveel actief bent op sociale media, zul je dus ook veel aandacht krijgen van andere kanalen zoals juice channels en nieuws sites. De prachtige blondine werd zo vaker gezien met voetballer Kylian Mbappe. Die vlam lijkt nu weer gedoofd. Afgelopen weekend werd Rose namelijk gespot met haar ex! Juice koningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat ze van een betrouwbare spion heeft gehoord dat Rose en haar ex, Gregory van der Wiel, het weer gaan proberen samen. Het is eventjes geleden dat het stel een punt zette achter hun relatie. Uit die relatie zijn twee prachtige kindjes ontstaan, maar papa en mama hebben elkaar weer terug gevonden en proberen het nog een keer. Zou Gregory misschien jaloers zijn geweest op de aandacht die Rose kreeg van alle verschillende mannen? Gregory lijkt wel nog op verschillende datingapps te zitten, laat een volger van Yvonne weten.

Rose Bertram en Gregory van der WielGregory van der Wiel datingapp

Rose Bertram tuit glanzende lipjes voor de camera

Rose is een geweldig mooie vrouw. Dat is absoluut geen geheim. Mochten er nog mensen zijn die haar niet ontzettend knap vinden, dan moeten die maar even naar hun ogen laten kijken. Misschien is Rose Bertram wel het knapste Vlaamse model dat we kennen! Op haar Instagram heeft ze dan ook een miljoen volgers die het met ons eens zijn. Deze vrouw is geweldig! Als je model bent, heb je vaak, naast je natuurlijke pracht en praal, weinig te zeggen over je uiterlijk. Zo wordt er voor je bepaald wat je draagt, welke make-up je op mag en wat niet en ook hoe je je haar stijlt. Nou heeft Rose al heel vaak verschillende haarstijlen geprobeerd. Die deelt ze vervolgens ook met haar Instagram volgers, maar deze recente foto slaat echt alles. De blondine heeft besloten om haar haar weer te laten krullen. Van nature heeft Rose krullend haar, maar heel vaak laat ze het stijlen voor foto’s of omdat ze het zelf mooi vindt. Op deze foto zegt ze tegen haar volgers: “De krullen zijn terug! Stijl of krullend?” Bijna elke reactie schreeuwt het uit van genot. Iedereen is verbaasd over hoe mooi Rose op dit kiekje staat. Iedereen roept dan ook zo hard mogelijk dat krullen de blondine het aller- allerbeste staan. Ze kijkt dan ook wel ontzettend verleidelijk de camera in met prachtig opgemaakte ogen en hele glanzende lippen. Elke kijker zou die lipjes wel een kus willen geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak