Foto: Beeldschone Nochtli durft eindelijk weer de straat op in fitnessbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli was even een paar dagen van het internet verdwenen vanwege een zware operatie, maar inmiddels gaat alles weer helemaal goed. 

De prachtige Nichtli Alvarez heeft een erg zware week achter de rug. Ze had namelijk een operatie die niet iedereen zomaar hoeft te nemen. Nochtli moest namelijk een operatie ondergaan voor haar hernia. Ja dat klopt, de prachtige en nog vrij jonge Nochtli Alvarez had een hernia. Dat verbaast meer mensen, aangezien Nochtli zo bezig is met fitness en haar gezondheid. Maar toch is het zo. Gelukkig lijkt de prachtige influencer goed te herstellen en lijkt ze weer langzaam aan haar oude leven op te kunnen pakken. Online deelt ze al het nieuws rondom haar operatie.

Lees ook: Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?
Nochtli deelt ingrijpende operatie met volgers

Wat veel volgers verbaasde is hoe open Nochtli durft te spreken over haar operatie en hoeveel ze durft te delen. Daardoor krijg je als volger een hele bijzondere kijk op het leven van de fitness influencer. Nochtli vindt het belangrijk om haar volgers een volledig beeld te geven bij haar leven en niet alleen maar de mooie kanten te laten zien. Dat is goed, want de meeste influencers zorgen er met hun content toch wel een beetje voor dat het beeld online erg vertekend raakt. Nochtli durft in ieder geval alles van zichzelf te laten zien en daar horen de minder mooie momenten, zoals deze operatie, toch ook echt bij. Maar dat is gelukkig niet alles. Want na haar operatie ging Nochtli weer hard werken aan haar herstel en daardoor werd ze stukje bij beetje weer haar oude zelf. En zowel haar fans als Nochtli zelf werden daar erg blij van.

Nochtli weer te zien in strakke trainingsoutfit

Het is een week sinds haar operatie, maar Nochtli lijkt langzaam aan weer haar leven een beetje op te pakken. En dat is goed nieuws, want Nochtli is altijd een stuk gelukkiger als ze aan het sporten is. Nu de operatie achter de rug is en ook geslaagd is, geeft dat de knappe influencer steeds meer rust in haar hoofd. Ook is ze weer een heel klein beetje beginnen met sporten en dat kan je natuurlijk niet doen in je dagelijkse kleding. Daarom heeft Nochtli ook haar knappe trainingsoutfit aangetrokken om de foto een beetje spannend te houden.
Nochtli in haar roze broekje ziet er weer erg fit uit

Het mag gezegd worden, Nochtli ziet er weer heel goed uit. Net na de operatie was dat natuurlijk wat minder, wat ook wel logisch is. Maar inmiddels ziet de beeldschone brunette er weer een stuk beter uit. Binnen de kortste keren kan de knappe dame weer doen en laten wat ze zelf wil. En dat is fijn, want zo’n leuke vrouw als Nochtli gun je het zeker niet dat ze zwakjes binnen zit. Nochtli is een type dat ervan houdt om er lekker op uit te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...