Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke vrijdag zetten wij een (on)bekende fitgirl in het zonnetje. Vandaag staat Fitgril Friday geheel in het teken van een van de grootste fitgirls van Nederland: Nochtli Peralta Alvarez.

Nochtli is misschien wel hét bekendste fitnessmodel van Nederland. De brunette begon haar carrière ooit als politieagente (je zou er spontaan een wetje of 3 voor overtreden). Op haar drieëntwintigste besloot deze dame echter om fulltime aan de bak te gaan als fitnessmodel. Een overigens zeer verstandige keuze.

Nochtli’s moment of fame

Nochtli dankt haar inmiddels ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram grotendeels aan fitnesscoach Tavi Castro. De beste man liep Nochtli tegen het lijf toen ze nog agente was, en besloot een kiekje met haar te delen. U begrijpt natuurlijk dat dit kiekje flink viral ging.

Nochtli heeft geen hulp meer nodig

Inmiddels heeft Nochtli geen hulp meer nodig om succesvol te zijn. De brunette is inmiddels dan ook hét gezicht van fitnessmerk Gymshark en ze heeft de sponsordeals voor het uitzoeken. Leuk weetje: het meerendeel van deze sponsordeals betreft sportpakjes. You’re welcome.

Nochtli ook steeds bekender op het forum

Dat Nochtli niet alleen op Instagram populair is, moge duidelijk zijn. Ook op het Mannenzaken forum wint deze dame steeds meer fans. Heb jij haar forumpagina al gecheckt?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...