Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke vrijdag zetten wij een (on)bekende fitgirl in het zonnetje. Vandaag staat Fitgril Friday geheel in het teken van een van de grootste fitgirls van Nederland: Nochtli Peralta Alvarez.

Nochtli is misschien wel hét bekendste fitnessmodel van Nederland. De brunette begon haar carrière ooit als politieagente (je zou er spontaan een wetje of 3 voor overtreden). Op haar drieëntwintigste besloot deze dame echter om fulltime aan de bak te gaan als fitnessmodel. Een overigens zeer verstandige keuze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Nochtli’s moment of fame

Nochtli dankt haar inmiddels ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram grotendeels aan fitnesscoach Tavi Castro. De beste man liep Nochtli tegen het lijf toen ze nog agente was, en besloot een kiekje met haar te delen. U begrijpt natuurlijk dat dit kiekje flink viral ging.

Nochtli heeft geen hulp meer nodig

Inmiddels heeft Nochtli geen hulp meer nodig om succesvol te zijn. De brunette is inmiddels dan ook hét gezicht van fitnessmerk Gymshark en ze heeft de sponsordeals voor het uitzoeken. Leuk weetje: het meerendeel van deze sponsordeals betreft sportpakjes. You’re welcome.

Nochtli ook steeds bekender op het forum

Dat Nochtli niet alleen op Instagram populair is, moge duidelijk zijn. Ook op het Mannenzaken forum wint deze dame steeds meer fans. Heb jij haar forumpagina al gecheckt?

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!