Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke vrijdag zetten wij een (on)bekende fitgirl in het zonnetje. Vandaag staat Fitgril Friday geheel in het teken van een van de grootste fitgirls van Nederland: Nochtli Peralta Alvarez.

Nochtli is misschien wel hét bekendste fitnessmodel van Nederland. De brunette begon haar carrière ooit als politieagente (je zou er spontaan een wetje of 3 voor overtreden). Op haar drieëntwintigste besloot deze dame echter om fulltime aan de bak te gaan als fitnessmodel. Een overigens zeer verstandige keuze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Nochtli’s moment of fame

Nochtli dankt haar inmiddels ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram grotendeels aan fitnesscoach Tavi Castro. De beste man liep Nochtli tegen het lijf toen ze nog agente was, en besloot een kiekje met haar te delen. U begrijpt natuurlijk dat dit kiekje flink viral ging.

Nochtli heeft geen hulp meer nodig

Inmiddels heeft Nochtli geen hulp meer nodig om succesvol te zijn. De brunette is inmiddels dan ook hét gezicht van fitnessmerk Gymshark en ze heeft de sponsordeals voor het uitzoeken. Leuk weetje: het meerendeel van deze sponsordeals betreft sportpakjes. You’re welcome.

Nochtli ook steeds bekender op het forum

Dat Nochtli niet alleen op Instagram populair is, moge duidelijk zijn. Ook op het Mannenzaken forum wint deze dame steeds meer fans. Heb jij haar forumpagina al gecheckt?

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten