Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Maan de Steenwinkel treedt tegenwoordig wel erg vaak op. Als jonge artiest voor creativiteit en als levensgenieter kan dat natuurlijk ook prima. De 25-jarige springt nog steeds iedere keer vitaal ogend het podium op en kan eindeloos zingen. Wat ze ook eindeloos kan, is het wisselen van kleding. Ieder optreden opnieuw trekt ze een in-het-oog-springende outfit aan. Met haar excentrieke pakjes zoekt Maan duidelijk graag de grenzen op. Toch slaagt ze iedere keer en haar volgers lijken haar alleen maar leuker en leuker te vinden. Maar wat ze nu weer aan heeft? Is dat iets té excentriek misschien dit keer? Ze lijkt wel een tijger met die strepen namelijk. We weten niet of ze het zo bedoeld heeft, maar haar innerlijke wilde dier komt in ieder geval duidelijk naar boven.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel weet niet van ophouden

Ze is niet verlegen als het gaat om optreden, dansen of zingen, deze wilde tijgerin. Maar ook als professioneel styliste zoekt ze maar al te graag allerlei kleding bij elkaar om op te vallen. Felle kleuren, weinig of juist veel kleding of gekke patronen? Voor de jonge zangeres maakt het allemaal niks uit. Haar filmpjes van haar nieuwste optreden bij Reuring Festival zorgt wederom voor een bevestiging van haar open karakter en eigenzinnige kledingstijl. Natuurlijk moet je ook wat diversiteit in je optredens brengen als je meestal dezelfde liedjes zingt. Menig fan heeft die al vele malen gehoord. Maar als je richting een optreden van Maan gaat weet je wel een ding zeker: ze staat zelf geen tweemaal er hetzelfde bij.

maan tijger outfit

Maan de Steenwinkel dierlijk innerlijk?

Wild is ze dus zeker. En dit wilde gedrag moet er ook op de een of andere manier uitkomen bij haar. Natuurlijk kan dat door de danspasjes, maar Maan weet: ik kan meer. Wat als ze nou bijvoorbeeld in een tijgerpakje optreedt? Dat brengt vast een en ander aan dierlijk instinct bij de zangeres naar boven. Bovendien doet geen enkele andere zanger of zangeres wat Maan doet. De meeste kiezen juist luxe outfits of gewoon een spijkerbroek uit. Maar Maan weet precies wat ze wilt: elke dag carnaval vieren, zo lijkt het.

Maan de Steenwinkel zoekt en vindt grenzen

Heeft ze dan eindelijk de grens ontdekt van haar fans? Of kunnen die inmiddels alles wel hebben? Ze lijken, zowel online als offline, geen tegengas te geven en gaan gewoon vrolijk verder met likes geven, de foto delen en complimenten op te schrijven. Maan kan dus de volgende keer weer een stapje verder richting de grens. Deze is nog niet gevonden.

Maan brult als een tijgerin

Op het podium gaat het met de outfit ook goed. Menig festivalganger juicht haar toe en brult met haar mee. Ondanks dat ze dit seizoen al veel zangpartijen achter de rug heeft, klinkt haar eigen gebrul trouwens ook nog prima. Zou de outfit daar dan voor zijn? Om haar nog wat beter te laten zingen of gebruikt ze daarvoor gewoon training en af en toe wat honing? Hoe dan ook, de zangeres gaat door met waar ze goed in is en is binnenkort ook weer te zien op een nieuw festival, zoals Concert at Sea en WiSH outdoor. Natuurlijk met een nieuw, grensverleggend pakje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?