Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Het is weer zomer en dat betekent tropische temperaturen. Ook Maan de Steenwinkel moet hieraan geloven. Daardoor mag ze weer schitteren in dunne outfits. Natuurlijk is ook net het festival Pinkpop geweest waar Maan voor het eerst mocht optreden. Na dit debuut voor Maan is het tijd om even lekker rust te nemen.

Maan de Steenwinkel kan warmte niet aan

Maan de Steenwinkel heeft het slimme besluit genomen om lekker naar het strand te gaan. De zangeres moet niet oververhit worden natuurlijk. Op het strand geniet Maan van het felle zonnetje en het zand onder haar voeten. Helaas voor Maan is het wel heel erg warm en ze kan dat helemaal niet goed aan. Zo plaatst Maan op haar Instagram een foto in het zonnetje op het strand met de tekst ‘een beetje leven’. Eén van Maan haar laatste hits was natuurlijk het nummer Ik wil gewoon een beetje leven. In dit nummer zingt Maan dat ze ‘gewoon’ haar leven wil leven en dus eigenlijk lekker los wil gaan. Helaas zit dat gewone er met deze temperaturen niet in voor Maan. Daarom moet ze zich dit keer een stukje rustiger houden met een hoedje op het strand. Want Maan moet uiteraard niet verbranden tijdens het zonnen. Al helemaal niet op haar hoofd.
Maan doet vreugdedansje in glitterpakje

Het is duidelijk dat Maan de Steenwinkel goed in de smiezen heeft dat ze met dit weer zo min mogelijk moet aantrekken. Dit geldt natuurlijk helemaal tijdens haar optredens want dan is Maan niet alleen aan het zingen maar ook altijd heel wild aan het dansen. Vroeger, in haar TVOH-tijd, werd Maan hier nogal op afgerekend, omdat mensen vonden dat ze geen ritme had. Gelukkig bestaan er danslessen en nu steelt Maan elke keer de show met haar dansjes. Deze zijn vaak ook opvallend heftig en gaan op en neer en van links naar rechts. Maan deelde weer eens één van deze dansjes die ze deed tijdens een optreden. Hiervoor heeft Maan enkel een kort wit broekje aangetrokken en een nog korter zilver glittertopje. Hierin zwaait Maan wild met haar armen om zich heen en geeft ze haar publiek een grote glimlach.
Maan zit in gras van Pinkpop

Het optreden van Maan tijdens Pinkpop was een hele happening. Maan de Steenwinkel liet van te voren al weten erg zenuwachtig te zijn en kriebels in haar buik te voelen. Gelukkig heeft de zangeres in de afgelopen jaren heel wat ervaring kunnen opdoen met optreden. Toch is het logisch dat Pinkpop extra spannend is door het immens grote publiek dat elk jaar naar het festival gaat. Daarom gaat Maan eerst even in het gras voor het podium zitten om te ervaren hoe dat nou voelt als bezoeker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!