Foto: Beeldschone Kelly Piquet vergaapt zich aan andere mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen, vergaapt zich op de foto aan een aantal andere mannen. 

De prachtige Kelly Piquet vergaapt zich aan andere mannen

Kelly Piquet was een potje tennis kijken in Monte Carlo. De knappe brunette woont in Monaco met Max Verstappen en je moet iets doen om je vrije tijd in te vullen. Dus Kelly besloot om een tenniswedstrijd mee te pakken. Max is in geen velden of wegen te bekennen, dus is Kelly zich aan het vergapen aan de ploeterende mannen op het gravel. De knappe brunette heeft in ieder geval veel om van te genieten. Een beetje kijken mag natuurlijk altijd. En het ziet er ook nog eens naar uit alsof Kelly zelf ook gewoon van de sport aan het genieten is.

Lees ook: Wow! Kelly Piquet deelt video van enorme transformatie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet kijkt naar vreemde mannen

Zonder Max Verstappen aan haar zijde lijkt Kelly Piquet zich best goed te kunnen vermaken. Dat is ook niet zo heel moeilijk, want ze heeft een prima uitzicht. Ze kan naar al het moois kijken op de tennisbaan. Al die mannen om te mogen bekijken, dat is toch wel een klein beetje een feestje voor de knappe brunette. Je ziet dan ook dat Kelly zich uitstekend weet te vermaken. Als het aan haar ligt, dan doet ze dit veel vaker.

Kelly Piquet kleedt zich zeer uitdagend op de tennisbaan

Natuurlijk was het kijken van de wedstrijd ook een geweldig moment voor Kelly om even een mooie foto te maken van zichzelf. De knappe vriendin van Max Verstappen ging gehuld in een heerlijk zwart pakje waarin haar lichaam erg goed zichtbaar was. Het was opeens wel heel erg heet met Kelly haar aanwezigheid. En dat had even niks te maken met de warme temperaturen in Monaco. De knappe brunette moest haar vriendje natuurlijk wel even laten zien wat hij allemaal misliep die dag. En dat kan alleen maar in de meest verleidelijke outfits. Max weet nu dankzij deze foto wel wat hij mist. Volgende keer moet de wereldkampioen maar gewoon weer meegaan naar dit soort evenementen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet weet zich altijd erg goed te kleden

De knappe brunette weet altijd wel wat voor outfit ze aan moet trekken om er op haar allerbest uit te zien. In het warme Monaco zijn er net even wat extra opties qua korte en strakke kleding die ervoor zorgen dat Kelly haar lichaam er net even wat beter uit komt te zien op de foto. En dat zie je ook wel aan alle kiekjes die het knappe model online zet. Ze heeft altijd wel een pakje aan dat flink de aandacht pakt. Kelly weet wel hoe ze haar aantrekkelijke lichaam in de strijd moet gooien om even dat extra spannende fotootje te kunnen maken. Het lichaam van Kelly is dan ook een feestje om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...