Wow! Kelly Piquet deelt video van enorme transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet heeft blijkbaar wat hulp nodig om er elke dag weer zo weergaloos uit te zien. Ze deelt haar transformatie met haar volgers. 

Kelly Piquet laat grote transformatie zien op video

De prachtige brunette en vriendin van Max Verstappen wordt door velen gezien als een van de mooiste vrouwen ter wereld. En ze hebben ook wel een klein beetje gelijk, want Kelly is een ongelooflijk knappe vrouw. Max Verstappen boft maar met zo’n prachtige dame thuis. Maar dat Kelly wel elke dag wat hulpmiddelen nodig heeft om er zo mooi uit te zien, dat is dankzij deze video wel duidelijk. De knappe brunette maakt gebruik van flink wat smeerseltjes en andere hulpmiddelen om er elke dag weer een beetje als zichzelf uit te zien. Wat ze allemaal ook op haar gezicht smeert, het werkt wel. Want Kelly Piquet ziet er beeldschoon uit.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet straalt in mooi pakje

Sommige kennen Kelly Piquet alleen als de bloedmooie vriendin van Max Verstappen. De brunette heeft ook zonder Max een mooie carrière voor zichzelf opgebouwd. Zo helpt ze mee aan de PR in de Formule 1, maar doet daarnaast ook een hoop modellenwerk. En daar maakt Kelly allemaal prachtige foto’s van zichzelf. Kijk bijvoorbeeld naar dit prachtige kiekje in haar witte pak. Vol zelfvertrouwen staat Kelly te poseren voor de camera. Nadat ze al die middelen op haar gezicht gesmeerd heeft, moet ze ook wel een beetje zelfvertrouwen erbij gekregen hebben. Want waarom is ze anders elke dag zo lang bezig. De knappe vriendin van Max Verstappen ziet er in ieder geval geweldig uit en dat laat ze maar al te graag blijken op haar spannende foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet geeft graag indringende blikken

De prachtige brunette is erg goed in het geven van hele indringende blikken. Daarom vinden fotografen het ook zo fijn om met haar te mogen werken. Natuurlijk kost het even wat moeite elke keer aan Kelly’s kant om haar gezichtje een beetje mooi te maken, als we de eerste video moeten geloven, maar dan heb je ook wel gelijk een fantastisch resultaat. Kelly weet elke foto te voorzien van een intieme en zwoele blik. En daardoor zijn de kiekjes van Kelly nog net even wat extra leuk om naar te mogen kijken. Het zorgt er in ieder geval voor dat de prachtige brunette tot nu toe altijd mooie opmerkingen krijgt onder haar foto’s. Vanwege de goede resultaten blijven de fotografen Kelly maar terugvragen voor hun nieuwe shoots. De indringende blik van Kelly, hoewel hij even wat moeite kost om voor te bereiden, is dus wel een goed geheim wapen dat de prachtige brunette in kan zetten om meer werk haar kant op te krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...