Foto: Beeldschone Kelly Piquet eist alle aandacht op met luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet was aanwezig tijdens het laatste Formule 1-weekend. Niet Max Verstappen, maar Kelly was het middelpunt van alle aandacht!

De prachtige brunette heeft haar kledingkast weer overhoop gehaald om het perfecte outfitje uit te zoeken. Dit is Kelly Piquet ook zeker gelukt. Met een heerlijk luchtig jurkje zijn alle ogen op haar gericht. Ze laat de Formule 1-fans genieten!

Kelly Piquet knelt op heerlijk kiekje

Een luchtig jurkje is niet af zonder een bijpassend riempje. Het riempje is alleen wel enorm knellend voor Kelly Piquet. Zou ze nog adem kunnen halen zo? Wanneer je riem zo hoog zit kan je het bijna als een push-up gebruiken! In dit luchtige jurkje hangt Kelly Piquet rond in de paddock. Ook de Formule 1-kijkers vinden de prachtige Braziliaanse steeds leuker worden. Waar ze vroeg nog wel eens de kritiek kreeg dat ze er altijd zo arrogant en verwend uitzag, is dit na de relatie met Max Verstappen helemaal veranderd. In zo’n fijn jurkje is het ook niet gek dat ze steeds meer liefde krijgt van de Formule 1-kijker.

Kelly Piquet ziet hoe Max Verstappen voor de 15e keer wint dit seizoen

De prachtige Braziliaan is bijna het hele seizoen al aanwezig op de paddock. Bijna elke race stond ze onderaan te kijken hoe de Nederlander weer op het hoogste treetje stond. Ook deze keer was Kelly Piquet weer aanwezig. Het was de laatste race van het Formule 1-seizoen en ook deze wist de Nederlander op zijn naam te schrijven. Max Verstappen had het kampioenschap al lang binnen, maar Kelly Piquet bleef hem aanmoedigen. Door elke keer mee te gaan naar de races heeft ze steeds meer een eigen naam gekregen. De Formule 1-kijkers zijn daardoor steeds meer gaan genieten van Kelly Piquet. Door haar heerlijk luchtig jurkje kwam ze vaak in beeld. Alle ogen waren dit seizoen tijdens het podiumceremonie ook op Kelly gericht. De camera’s namen de twee tortelduifjes vaak in beeld. Ook nu is weer te zien hoe de beeldschone brunette Max Verstappen met een zoen feliciteert met de overwinning. Het is een prachtig stel!

Kelly Piquet staat zoenend op de foto

Tussen de menigten in komt daar opeens Kelly Piquet tevoorschijn. Zoenend staat ze samen met haar vriendje, Max Verstappen, op de foto. Het luchtig jurkje wordt door de menigte geblokkeerd, maar dat maakt het kiekje niet minder prachtig. Tussen iedereen door vinden de twee tortelduifjes elkaar toch weer.

De familie Verstappen in één beeld samen

Op het begin van de relatie tussen Kelly Piquet en Max Verstappen, was de knappe brunette vaak alleen te zien. De afgelopen tijd is ze juist steeds vaker te vinden met de familie Verstappen. Nu deelt ze een heerlijk kiekje waar ze samen met de zus en moeder van Max op staat. De hele familie is bij elkaar gekomen om Max Verstappen voor de 15e keer te zien winnen. Met een geweldige race heeft hij ze zeker verwend!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.