Foto: Beeldschone Juultje Tieleman laat je helemaal naar binnen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman plaatst wel vaker intieme plaatjes op Instagram, maar met dit onthullende kiekje maakt ze het wel héél persoonlijk.

Als influencer is het voor Juultje Tieleman elke dag weer hetzelfde probleem. Hoe hou je de aandacht van je volgers vast? Nou, deze beeldschone blondine heeft het trucje door, want van deze foto’s kan je echt niet wegkijken. Juultje verwent haar volgers namelijk met overheerlijke plaatjes waarbij ze letterlijk niets aan de verbeelding overlaat. En als je dacht dat het loeistrakke topje al heet was, wacht maar totdat je ziet hoe Juultje zich erin heeft laten fotograferen.

Juultje Tieleman verleidt volgers met enorme inkijk in onthullend topje

Juultje Tieleman verschijnt natuurlijk wel vaker op social media in onthullende pakjes. Hoe kan het ook anders? Als influencer moet je natuurlijk mee in de trends van het moment en daar horen nou eenmaal minuscule outfits bij. Ook dit pikante plaatje doet daar niet voor onder. Maar Juultje weet de bloedhete foto moeiteloos naar een hoger niveau te tillen. Het helpt natuurlijk dat de beeldschone blondine één van de knapste vrouwen in Nederland is, maar met deze strategische foto laat ze haar assets wel heel erg shinen. Juultje heeft namelijk de foto van boven haar hoofd laten nemen! En daarmee biedt ze haar volgers een overheerlijk kijkje op werkelijk alles. Haar piepkleine topje liet al niets aan de verbeelding over, maar met deze shot kan je echt tot aan haar navel naar binnen kijken!

Juultje Tieleman en haar zeer losse kleding zien er top uit

En dat levert de lekkerste details op. Want wie wil Juultje nou niet in een kanten ondergoed setje? En als kers op de taart maakt het drukkende onderkantje ook het allerbeste van haar spectaculaire rondingen. Ze barst zowaar bijna uit haar topje! Het laaghangende broekje biedt ook vol zicht op haar strakke buik en afgetrainde benen. Het plaatje is om van te watertanden zo lekker! En Juultje haar zwoele blik maakt het pareltje compleet. Met opgemaakte ogen en volle lippen bewijst Juultje moeiteloos dat ze al haar volgers weet te verleiden via één foto. Werkelijk, met zo’n beeldschone vrouw op je scherm kan je niet anders dan verliefd worden. Ons hart begint in ieder geval flink sneller te kloppen. Al kan dat natuurlijk ook zijn vanwege de andere onthullende inzichten, natuurlijk. Haar goedgevulde ondergoed staat niet voor niets in het midden van de foto, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman poseert in doorschijnend ondergoedsetje

En wie de smaak te pakken heeft van Juultie Tieleman in bloedhete setjes heeft geluk! Juultie plaatste namelijk recent nog een vurige foto in een doorschijnend kanten setje. En daar gaan haar volgers helemaal wild van. Hoe kan het ook anders? Alsof ze net tussen de lakens heeft liggen rollen poseert Juultje met wilde haren en een sensueel klein setje. Het doorschijnende kant weet precies niets te verhullen en biedt vol zicht op Juultje haar heerlijke figuur. En dan heb je het uitgesneden broekje nog geeneens gezien! Werkelijk, Juultje doet je met deze foto op je knieën vallen. Wel kiest ze verstandig voor nét een extra laagje stof op haar hele intieme zone. Laag op haar heupen lijkt namelijk wel een stuk gordijn geknoopt te zijn om haar niet in haar volle glorie online te zetten. Het maakt het plaatje om ons alleen maar heter. Wat een cadeautje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.