Foto: Beeldschone Jada Blagrove is nieuwste aanwinst van GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De beeldschone Jada Blagrove heeft een rol weten te pakken in soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice maakt nu al tongen los met haar knappe verschijning…

Knappe Jada Blagrove pakt rol in GTST

Er valt natuurlijk van alles te zeggen over de eeuwig durende soap serie Goede Tijden Slechte Tijden. Zo is elk mogelijk drama bij elke acteur of actrice wel eens gebeurd en er is altijd zoveel drama aan de hand, dat je je afvraagt wat er in de lucht hang in Meerdijk. Maar, er is wel iets anders wat de GTST crew enorm goed doet want ze vinden altijd de knapste acteurs en actrices voor in de serie. Zo zijn er al veel knappe mannen en dames aan de revue gepasseerd. Dit keer heeft de crew weer een pareltje gevonden om toe te voegen aan de serie. Zo hebben ze het acteer talent Jada Balgrove ontdekt en gelijk verbonden aan de serie. De knappe brunette weet nu al iedereens hart te stelen, door haar mooie verschijning. In Goede Tijden Slechte Tijden speelt Jada Blagrove de rol van Naomi en ze woont in Het Paleis. Het kan niet anders dan dat Naomi voor flink wat rep en roer gaat zorgen in Meerdijk met haar uitgesproken karakter. Jada Blagrove is vast dolblij de rol te hebben bemachtigd. Bekijk haar Goede Tijden Slechte Tijden shot hier. 

Hier kun je Jada Blagrove nog meer van kennen

Natuurlijk krijg je niet zomaar een rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Nee, Jada Blagrove werkt al jarenlang keihard aan haar acteer carrière. Zo volgt ze een theater opleiding aan Artez, de hogeschool voor kunsten. Ook was Jada op haar middelbare school opleiding al een echte uitblinker met haar acteertalent. Het kan dus niet anders dan dat Jada een grote naam gaat worden tussen de Nederlandse actrices. Jada Blagrove kun je ook kennen van haar andere grote productie. Zo speelde Jada de rol van Melina in de serie Santos. Deze serie is een productie van BNN Vara en is te zien op televisie. De serie is een drama die gaat over de onderwereld. Een opvallend moment van Jada Blagrove in haar nieuwe rol als Naomi in GTST is haar eerste confrontatie met Marwan. Zo is de wasmachine kapot in Het Paleis en Naomi wil een nieuwe kopen. De brunette regelt het allemaal en stuurt een tikkie naar de andere huisgenoten. Ze vergeet alleen om zichzelf ook mee te rekenen en hier komt Marwan achter. Zo draait Naomi dus een ‘witwasje’, en het zou zomaar kunnen dat dit vaker gaat gebeuren..

Hier kun je Jada Blagrove nog meer van kennen 

Lees ook: GTST-actrice Bertrie Wieringa verklapt dat ze meedoet met dit gigantische tv-spektakel!

Jada Blagrove houdt wel van een goed feestje

Nu is Jada Blagrove natuurlijk meer dan alleen haar karakter in Goede Tijden Slechte Tijden. Zo is de brunette heel actief op haar Instagram account. Hier is te zien dat Jada ook wel van een lekker feestje houdt met haar vrienden en vriendinnen. Voor het einde van het jaar heeft Jada een video gemaakt met haar hoogtepunten, en daar komen leuke dansvideo’s in voorbij. Bekijk de video hier.

Jada Blagrove houdt wel van een feestje- GTST

Meer zien van Jada Blagrove doe je op Instagram

Als je nou nog meer wilt zien van deze presentatrice, kijk dan even op Instagram. Daar heb je nog veel meer mooie kiekjes van de actrice staan namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.