Foto: Beeldschone Irene Schouten speelt met rits van schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Irene Schouten test even of de rits van haar schaatspakje nog werkt. Dat levert heerlijke beelden op!

Irene Schouten laat haar volgers sprakeloos met een uitdagende video. De blondine is zich goed aan het voorbereiden om weer hard aan de slag te gaan, en ter voorbereiding deelt ze een video van deze training. En buiten alle verwachtingen om, gaat deze er wilder en intiemer aantoe dan verwacht. Irene Schouten is zelfs tijdens haar training verleidelijk bezig. Wie houdt de rits van de blondine goed dicht?

Irene Schouten hijst zich in schaatspak

Op de video die Irene Schouten ter voorbereiding voor het échte schaatsen deelt via Instagram is te zien hoe de blondine zich klaarmaakt op het ijs op te gaan. In het eerste fragment is te zien hoe Irene haar strakke schaatspak dichtritst. Met losse haren en een gefocuste sluit ze haar strakke pak. Haar pak is niet het enige was ze dichtritst, ook haar schoenen lijken helemaal gereed gemaakt te worden voor vertrek. Na dit fragment wordt het tijd voor het echte werk. De schaatsster toont ware actiebeelden op het ijs. Hoe een échte schaatsster te werk gaat. Echter lijkt Irene de aandacht van haar volgers al te hebben verloren bij het eerste verleidelijke fragment. Want voor vele van hen, is dat het enige fragment dat telt. De blondine die haar strakke pakje dichtritst.

Lees ook: Olympisch kampioen Irene Schouten deelt privé foto zonder schaatspak

Irene Schouten krijgt bijzondere prijs uitgereikt

Onlangs deelde Irene Schouten een wel héél bijzondere mededeling op Instagram. Dit deed ze door middel van twee prachtige foto’s. Op deze foto’s was een dolblije Irene te zien, die een bijzondere prijs uitgereikt kreeg. Irene Schouten kreeg namelijk de titel ‘Schaatsster van het jaar’ op haar naam. En aan haar gezicht te zien, kon haar geluk niet meer op. Het is natuurlijk ook een hele eer om zoiets uitgereikt te krijgen. Voor een vol publiek wordt haar naam door de microfoon geschreeuwd. Vol trots heist ze de bos bloemen omhoog en kijkt ze in het rond. De knappe blondine is nooit zó trots geweest!

Lees ook: Bloedfanatieke Suzanne Schulting zwijgt over rivaal Irene Schouten: ‘niets mee te maken’

Irene Schouten toont flexibiliteit tijdens yoga-oefeningen

Onlangs deelde Irene Schouten een paar verleidelijke foto’s via Instagram. Op deze foto’s liet de blondine zien hoe flexibel ze nou eigenlijk is. En zo te zien, is dat behoorlijk flexibel. Deze yoga-achtige oefeningen deed ze ter voorbereiding voor het volgende weekend, zoals ze zelf ook aangeeft. In een kleermakerszit grijpt de blondine haar tenen goed vast. Ook deelt Irene nog een vrolijke foto dat ze de camera inkijkt, terwijl ze lekker aan het stretchen is. Want als topsportster, is rekken en strekken maar al te belangrijk. De blondine weet in ieder geval goed wat ze moet doen om ‘in shape’ te blijven.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!