Olympisch kampioen Irene Schouten deelt intieme privé foto zonder schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten brengt de meeste tijd door in haar strakke schaatspakje. Maar juist zonder het pakje ziet ze er beeldschoon uit. 

Schaatsster Irene Schouten is een van de meest knappe vrouwen van Nederland. Maar meestal verbergt ze haar prachtige lichaam onder haar oranje schaatspakje. En hoewel het strakke pakje er wel voor zorgt dat je heel goed de vormen van Irene haar knappe lichaam kan zien, blijft het toch voornamelijk erg verhullend. Maar Irene heeft gelukkig meer verleidelijke outfits, waarbij je iets meer te zien krijgt van het geweldige lichaam van de bloedmooie schaatsster.

Lees ook: Irene Schouten mocht niet buiten schaatsen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten draagt prachtige jurk op foto

Zoals je kan zien draagt Irene een prachtige jurk op de foto. En dat zorgt ervoor dat de beeldschone schaatsster er een stuk eleganter uit ziet dan dat ze normaal al doet. Irene in een jurk is een erg verleidelijk plaatje om naar te kijken. Je ziet niet alleen meer van haar beeldschone lichaam, ook accentueert de jurk mooi het prachtige lijf van Irene, waardoor de beeldschone schaatsster nog net even een stukje knapper overkomt. En dat is natuurlijk erg goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene draagt strakke zomerjurk op verleidelijke foto

Het lijkt er op dat Irene het beste er uit ziet als ze een strak jurkje draagt. Dat bewijst deze foto van haar ook maar weer mooi. Op de zomerse foto draagt Irene een strakke jurk, waardoor je veel meekrijgt van haar knappe vormen. Met een ondeugende blik kijkt ze nog even achterover om de camera te verleiden. En dat lukt haar bijzonder goed. Eigenlijk zou Irene elke dag zo’n mooie jurk moeten dragen. Daar wordt iedereen namelijk een stuk blijer van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!