Olympisch kampioen Irene Schouten deelt privé foto zonder schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten brengt de meeste tijd door in haar strakke schaatspakje. Maar juist zonder het pakje ziet ze er beeldschoon uit. 

Schaatsster Irene Schouten is een van de meest knappe vrouwen van Nederland. Maar meestal verbergt ze haar prachtige onder haar oranje schaatspakje. En hoewel het strakke pakje er wel voor zorgt dat je heel goed de vormen van Irene haar knappe kan zien, blijft het toch voornamelijk erg verhullend. Maar Irene heeft gelukkig meer verleidelijke outfits, waarbij je iets meer te zien krijgt van het geweldige van de bloedmooie schaatsster.

Lees ook: Irene Schouten mocht niet buiten schaatsen
Irene Schouten draagt prachtige jurk op foto

Zoals je kan zien draagt Irene een prachtige jurk op de foto. En dat zorgt ervoor dat de beeldschone schaatsster er een stuk eleganter uit ziet dan dat ze normaal al doet. Irene in een jurk is een erg verleidelijk plaatje om naar te kijken. Je ziet niet alleen meer van haar beeldschone , ook accentueert de jurk mooi het prachtige lijf van Irene, waardoor de beeldschone schaatsster nog net even een stukje knapper overkomt. En dat is natuurlijk erg goed.
Irene draagt strakke zomerjurk op verleidelijke foto

Het lijkt er op dat Irene het beste er uit ziet als ze een strak jurkje draagt. Dat bewijst deze foto van haar ook maar weer mooi. Op de zomerse foto draagt Irene een strakke jurk, waardoor je veel meekrijgt van haar knappe vormen. Met een ondeugende blik kijkt ze nog even achterover om de camera te verleiden. En dat lukt haar bijzonder goed. Eigenlijk zou Irene elke dag zo’n mooie jurk moeten dragen. Daar wordt iedereen namelijk een stuk blijer van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!