Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Presentatrice Dionne Stax is een enorm feestbeest. Er zijn maar weinig mensen die dat van de prachtige blondine weten. Met dat in het achterhoofd is het ook niet zo gek dat ze voor een DJ gevallen is. Inderdaad, de prachtige Dionne Stax is helaas bezet. Maar niet te hard getreurd, want ze maakt het goed door regelmatig mooie foto’s van zichzelf te plaatsen. En daar zijn haar volgers dan weer razend enthousiast over. De prachtige Dionne heeft dus weinig om zich zorgen over te maken. Behalve dan welke outfit ze aantrekt. Gelukkig heeft ze ook daar een antwoord op gevonden.

Lees ook: Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine
Dionne tourt door Nederland met haar blije hoofd

Dionne Stax reist momenteel een paar dagen haar vriendje achterna. En daar krijgt ze vet veel energie van. Dionne is erg blij met het feit dat ze zo veel mag feesten deze week. Want als echt feestbeest vindt Dionne het heerlijk om haar los te gooien en daar lekker mee aan de slag te gaan. Haar vriendje weet daarbij precies wat Dionne leuk vindt qua muziek, dus dat maakt het makkelijker om lekker los te gaan. Als al je favoriete muziek toch al gedraaid wordt, heb je geen reden om geen blij gezicht op te zetten. Dionne tourt dan ook met een blij hoofd door Nederland.
Dionne kan goed met haar heupen schudden

Als je Dionne een beetje volgt online dan weet je dat de prachtige blondine goed met haar heupen kan schudden. Daar heeft Dionne niet eens goede muziek voor nodig. Wel presteert de knappe presentatrice beter als er publiek bij betrokken is. Dus op een festival is Dionne het best. Dan gaat ze namelijk helemaal los en gooit ze die heupen van links naar rechts en weer terug. Dionne heeft geen enkele moeite met de meest verleidelijke bewegingen maken. Sterker nog, dat vindt ze juist hartstikke leuk. Al die aandacht die Dionne krijgt door haar wilde dansen, ontvangt ze met open armen. Dionne vindt het juist wel prachtig dat er zoveel mensen van haar kunnen genieten.

Dionne Stax maakt het een hete zomer

de zomer is misschien al warm, maar Dionne maakt hem straks heet. Met al haar wilde danspasjes gaat Dionne er makkelijk een superheet spektakel van maken. En dat is voor iedereen beter. Dionne heeft het straks super naar haar zin tijdens alle zomerse festivals, haar vriend mag genieten van zijn vriendin midden op de dansvloer dansend op zijn muziek en Dionne haar volgers mogen genieten van de zwoele bewegingen van de presentatrice. Het is voor iedereen dus beter als Dionne vaker mee gaat met haar vriendje op tour. Daar komt een heet resultaat uit voort.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!