Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Carré Albers knalt bijna uit te klein topje

De bloedmooie (stem)actrice kan je vooral herkennen van haar rol in Mocromaffia, maar  de prachtige dame heeft ook een podcast en is de vriendin van Baas B. Daarnaast is Carré gewoon heel erg goed in het plaatsen van verleidelijke foto’s op haar Instagram. Dat houdt de knappe brunette wel eventjes bezig. Met haar foto’s weet ze het grootste deel van haar mannelijke volgers wel goed te vermaken. Die smelten namelijk van elke hete foto die Carré plaatst. En geef de heren eens ongelijk. Als je deze knappe dame ziet, dan kan je toch haast niet anders dan helemaal wegsmelten. Al helemaal als ze een veel te klein topje draagt, zoals op deze foto. De knappe actrice weet daarmee wel heel erg verleidelijk over te komen.

Prachtige actrice Carré Albers is een kei in het maken van verleidelijke kiekjes

Carré heeft een ongelooflijk goed gevormd lichaam en dat zet ze maar al te graag in bij het maken van de meest verleidelijke foto’s. Met die foto’s verleidt ze de mannen op haar Instagram account. Daar wordt Carré zelf ook wel een beetje blij van. Daarbij, een beetje teasen mag natuurlijk gewoon. Carré is zelf ongelooflijk verliefd nog op Baas B., dus die hoeft zich ook geen zorgen te maken. Die laat zijn mooie vriendin gewoon leuke foto’s plaatsen online, want hij weet toch naast wie ze ’s avonds ligt. De foto’s van Carré worden ook unaniem erg interessant gevonden. Met een lichaam als dat van Carré kan dat haast ook niet anders.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carré Albers (@carrealbers)

Prachtige brunette Carré Albers was eerst een beeldschone blondine

Carré Albers gaat misschien tegenwoordig door het leven als een prachtige brunette, maar was voorheen een erg wilde en bloedmooie blondine. Maar toch wilde ze een beetje afwisseling en dus koos ze ervoor om haar mooie haartjes een andere kleur te geven. Dat pakte natuurlijk erg goed uit. Kijk maar naar de foto hierboven. Toch waren haar blonde haren ook uitermate interessant om te mogen zien. De foto hieronder spreekt wat dat betreft boekdelen. Het verleidelijke gezicht van Carré Albers past prima bij haar blonde kapsel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carré Albers (@carrealbers)

Carré Albers mag veel vaker terugkomen op je scherm

De prachtige actrice is echt wel een aangename verrassing op je scherm. Of je nu een serie of film aan het kijken bent, de toevoeging van Carré wordt altijd gewaardeerd. Deze aantrekkelijke dame zou dus eigenlijk in veel meer dingen moeten spelen. Met haar verleidelijke looks en speelse outfits weet de knappe actrice haar fans absoluut tevreden te houden. Hopelijk hebben alle film, en programmamakers van Nederland binnenkort ook door wat haar fans al jaren lijken te snappen. Dan ga je namelijk Carré nog veel vaker terug zien op je scherm.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...