Foto: Barvrouw Ashley Zaat ruimt vocht van René op tijdens Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat is barvrouw bij het programma Oranjewinter. Ze kreeg een extra taak van René van der Gijp, en daar leek ze enorm van te genieten!

Het was de eerste aflevering van Oranjewinter. René van der Gijp werd zo tijdens de uitzending, dat Ashley Zaat het vocht van René moest opruimen. Hier waren de mannen aan tafel heel erg blij mee.

Ashley Zaat gaat sensueel te werk met vlek van René

De knappe blondine stond weer achter de bar bij de mannen van Vandaag Inside. Door het aankomende WK hebben de mannen het programma Oranjewinter gestart. Hier mocht de knappe blondine weer lekker achter de bar staan. Tijdens de uitzending gebeurde er meteen iets opmerkelijks, waardoor Ashley prominent in beeld moest komen! René van der Gijp was namelijk zo dat hij er een smeerboel van maakte op de tafel. René had zijn wijntje omgestoten. Wilfred Genee riep Ashley Zaat er meteen bij om het op te ruimen. Dit deed ze met een enorme glimlach!

Ashley Zaat drukt zich tussen twee mannen in

Wilfred Genee roept Ashley Zaat bij zich. De knappe blondine weet niet goed of ze wel moet komen. Dan krijgt ze een seintje buiten het beeld om en komt ze vol trots naar de tafel van de mannen lopen. Hier drukt ze zich tussen de mannen in en begint ze lekker te poetsen. In een heerlijk zwart topje voorover gebogen valt er van alles te zien. Alleen de mannen aan tafel maken er voor het eerst geen grapje over. Ze blijven druk praten en doen net alsof ze Ashley niet door hebben. Ook wanneer ze klaar is met het vocht opruimen van René krijgt ze geen bedankje van de heren. Er wordt zo over haar heen gekeken. Uiteindelijk komt Ashley Zaat wel in beeld en hier doet ze het natuurlijk voor. De kijkers genieten altijd van de knappe blondine.

Ashley Zaat geeft kus aan speciale gast in studio

De knappe barvrouw heeft een nieuwe vriend erbij. Voor de uitzending geeft ze deze nieuwe vriend een kus. In een heerlijk rood topje staat ze voorovergebogen. Het is dat de gasten van Oranjewinter er nog niet waren, anders hadden ze een heerlijk uitzicht! Deze woestijnbewoner is in ieder geval ontzettend blij met Ashley in de studio.

Ashley Zaat laat zichzelf helemaal optutten

Herken je Ashley Zaat nog? Met deze kleurrijke verenmantel is ze bijna onherkenbaar. Ashley Zaat heeft een eigen entertainmentbedrijf. Je kan haar inhuren voor bepaalde klussen en hier doet ze dan een bijpassend outfitje voor aan. Dit keer heeft ze zichzelf helemaal uitgeleefd. In een heerlijk pakje is het genieten geblazen. Ze laat weten dat ze dit keer is ingehuurd om lekker te gaan dansen. Wat veel mensen niet weten is dat Ashley Zaat regelmatig achtergronddanseres is. Wie vaker van de knappe barvrouw wilt genieten, moet maar een kijkje nemen op haar Instagram account!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.