Foto: Barvrouw Ashley Zaat duikt op in opvallend pakje na stoppen Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat is een dame met vele kwaliteiten. De blondine heeft haar eigen entertainment bureau en dat houdt in dat Ashley in te huren is voor je feestje. Hiervoor verschijnt ze keer op keer in een ander bijzonder pakje..

Ashley Zaat stopt (even) bij Vandaag Inside

De knappe Ashley Zaat is mede bekend geworden door haar werk als barvrouw bij het programma Vandaag Inside. Menig man kijkt niet alleen meer naar het programma voor de commentaren van Johan Derksen en Wilfred Genee maar ook voor Ashley. De blondine is natuurlijk ook een knappe verschijning en dan serveert ze ook nog lekkere biertjes. Gelukkig hoeft Ashley niet bang te zijn zonder werk te zitten want de onderneemster heeft een eigen entertainmentbureau. Nu corona voorbij is worden de events en feestjes letterlijk uit de grond gestampt dus dat betekent werk zat voor Ashley. Je zou denken dat Ashley wellicht zelf niet kan worden ingehuurd, maar dat ze het bedrijf alleen managet. Maar niks is minder waar want Ashley verschijnt juist zelf ook in allerlei pakjes op de gekste themafeestjes.

Ashley Zaat als haringmeisje

Het lijkt erop dat Ashley Zaat haar werk in de entertainment industrie ontzettend leuk vindt. Samen met haar vriendinnen gaat Ashley alle feestjes af. Zo is één van de opties voor een thema oer-Nederlands, namelijk haringmeisjes. Ashley en haar vriendinnen komen dan gekleed in een rood, wit, blauw pakje met een bijpassend oud-Nederlands mutsje. Het ziet er best schattig uit en de meiden komen dan dus haring serveren en uitdelen. Op onderstaande foto’s is te zien dat de enige echte zanger Jody Bernal ook wel van een visje houdt want hij staat op de foto met Ashley. De kleine Jody staat tussen de twee haringmeisjes in en lijkt het erg leuk te hebben. Wellicht huurt Jody Bernal de blondine Ashley wel vaker in voor zijn feestjes.

Ashley Zaat haringmeisje

Ashley Zaat haringmeisjes

Ashley Zaat als roze flamingo

Naast haringmeisje kan je Ashley Zaat ook nog eens inhuren als flamingo. Hiervoor gaat de blondine zelfs op echte stelten door de zaal lopen. Het ziet er nog best ingewikkeld uit om op zulke stokken te lopen en dat ook nog in een raar pakje. Ashley is helemaal verkleed in het roze en lijkt het zelf erg naar haar zin te hebben als flamingo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat als Mega Mindy

Waarschijnlijk vindt Ashley Zaat roze een erg mooie kleur want ze is wederom te zien in een knal roze pakje. Dit keer niet als flamingo maar als Mega Mindy. Als je zo kijkt zou ze zo de originele Mega Mindy kunnen zijn. Ashley kan dus op kinderfeestjes komen en doen alsof ze een echte superheld is.

Ashley Zaat als oestermeisje

Om nog even een mooi kostuum uit te lichten is Ashley Zaat ook in te huren als oestermeisje. Hiervoor draagt ze een gigantisch pak met een soort bord om haar middel heen. Daar liggen allemaal oesters op die Ashley persoonlijk voor je afmaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?