Foto: Atlete Lieke Klaver sluit WK af met verleidelijkste foto van de week

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lieke Klaver heeft een heerlijk nieuwe foto gemaakt waar haar volgers intens van smullen. Dat is weer genieten!

De heerlijke prestatie van Lieke Klaver

Met het WK achter de rug kan Lieke Klaver toch wel zeggen dat ze enorm goed haar best gedaan heeft. De aantrekkelijke blondine heeft een geweldig resultaat behaalt. Ze mag zichzelf nu de nummer 6 van de hele wereld noemen. En dat is natuurlijk best wel bijzonder als je kijkt naar hoeveel sporters er meedoen aan zo’n WK. Daar mag de knappe blondine zich echt wel gelukkig mee prijzen. En het is iets waar Lieke ook hard voor gewerkt heeft. De prachtige blondine mag absoluut blij zijn met deze heerlijke prestatie.

Lees ook: Foto: Atleet Lieke Klaver heeft het zichtbaar koud in bad

Lieke Klaver heeft een ontzettend strak

De knappe atlete heeft een ongelooflijk goed . En al haar volgers zouden dat natuurlijk moeten zien. Daar is de knappe blondine het in ieder geval wel over uit. Daarom plaatst ze ook zoveel foto’s van zichzelf in die strakke sportpakjes. Op die manier weet Lieke Klaver haar volgers wel weer een beetje te vermaken. De prachtige atlete zorgt er met haar geweldige foto’s voor dat haar volgers elke dag wat hebben om van te genieten. Zelfs als haar prestaties op het WK tegen zouden vallen, zou Lieke Klaver nog een goede week achter de rug hebben vanwege alle complimentjes die volgers achterlaten op haar fantastische foto’s. De prachtige blondine weet exact welke foto’s goed zullen scoren bij haar fans. Daarom is het voor de knappe dame ook zo makkelijk om de ene na de andere goede foto online te zetten.

Lees ook: Foto: Atleten Femke Bol en Lieke Klaver drukken hun lijf dicht tegen elkaar aan

De prachtige pakjes van de knappe blondine

Natuurlijk heeft Lieke de hele week lang alleen haar oranje pakje gedragen. En dat pakje ziet er bijzonder goed uit. Je hebt mooi zicht op het heerlijke van de aantrekkelijke blondine. En dat wil je natuurlijk als volger van Lieke Klaver helemaal in je opnemen. Maar behalve haar prachtige oranje pakje, heeft Lieke Klaver nog veel meer geweldige en fantastische sportpakjes liggen. Gelukkig heeft ze speciaal voor haar volgers nog even een mooie video gemaakt, waarin ze haar sportpakje nog even laat zien voor haar fans. De volgers van Lieke op Instagram kijken met open mond van verbazing naar dit verrukkelijke kiekje. Want Lieke weet hen allemaal weer enorm te verblijden met deze heerlijke plaat. Het geweldige van Lieke komt in de video heironder echt geweldig tot zijn recht. Van haar strakke buik, tot haar mooie rondingen, alles komt voorbij. En dat is zo fijn aan Lieke Klaver. Ze weet keer op keer foto’s te plaatsen waar haar fans gelukkig van worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!