Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar geweldige lijf zien in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Klaver laat alle hoofden op hol slaan tijdens haar training in een wel heel strak topje.

Lieke Klaver trekt alle ogen naar zich toe in strak topje

Atlete Lieke Klaver is niet zomaar een vrouw die ontzettend goed is in de sprint, nee Lieke is ook nog eens ongelofelijk knap. De blondine laat iedereen elke keer weer vol verbazing naar de tv of de atletiekbaan kijken wanneer ze aan komt lopen. Het is dus ook niet gek dat Lieke Klaver steeds meer bekendheid krijgt op social media. Steeds meer mensen zien in hoe natuurlijk knap de atlete is. Ook het lichaam van Lieke is erg bijzonder doordat ze zo afgetraind en gespierd is. De blondine heeft zelfs hele gespierde armen. Je wil dus geen ruzie krijgen met Lieke. Dat hoeft ook niet, want Lieke ziet er ook hartstikke lief uit. Toch is lief niet de juiste benaming voor onderstaande foto. Lieke ziet er namelijk sensationeel uit in haar strakke oranje topje. Op de foto kijkt Lieke subtiel de andere kant op terwijl ze met haar haren bezig is. Daardoor is het bovenlichaam van de atlete nog veel beter te zien en de spieren spatten van het beeldscherm af. Speciaal voor de gelegenheid heeft Lieke haar blonde krullende haren mooi ingevlochten. De foto is gemaakt tijdens de trainingsweken ter voorbereiding van de Wereld Kampioenschappen, die plaatsvinden over een aantal weken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)

Lieke Klaver deelt video in wel erg spannend pakje

Het is geen verassing dat Lieke Klaver eindeloos veel strakke sportpakjes heeft om haar beroep uit te oefenen als atlete. Dit zijn geen grote pakken zoals bij Judo, nee bij Lieke zijn het allemaal zo’n klein mogelijke topjes met nog kleinere broekjes. Dit vindt niemand natuurlijk erg want Lieke en haar mede atletes kunnen het allemaal heel goed hebben. Toch is het pakje van Lieke op onderstaande video wel erg bijzonder. Het bestaat zoals gewoonlijk niet uit een topje met broekje, maar uit één strak kleding item. Het pakje is heel kort aan de onder kant en heeft geen mouwen waardoor het erg spannend is. Daarbij helpt de opvallende print ook wel erg mee door de felle kleuren. Lieke geeft een paar mooie poses voor de camera terwijl ze straalt in het strakke pakje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)

Lees ook: Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar kanonnen zien in heerlijk pakje

Lieke Klaver verast zichzelf tijdens de honderd meter

Het seizoen gaat erg goed voor atlete Lieke Klaver door haar super goede resultaten tijdens de nationale wedstrijden. Zo verbaast Lieke zichzelf door een persoonlijk record te rennen op de honderd meter. Lieke zet een tijd neer van elf seconden en daarmee pakt ze een bronzen medaille. Bij de foto schrijft Lieke dat ze veel plezier heeft gehad en dat straalt ze ook zeker uit op het vrolijke plaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.