Foto: Antoinette de Jong neemt enorm risico met kort rokje op winderige plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Antoinette de Jong heeft een leuke nieuwe foto geplaatst. Ze staat daarvoor alleen wel op een gevaarlijke plek.

De nieuwe foto’s van Antoinette de Jong zijn erg gevaarlijk

Antoinette de Jong is in twee dingen heel erg goed. Het eerste is schaatsen. En het tweede is het maken van ontzettend mooie foto’s van zichzelf. De nieuwste foto’s die de roodharige heeft gemaakt zijn daarop ook geen uitzondering. De knappe schaatsster komt op de foto’s zeer verleidelijk over. Wel poseert Antoinette op een nogal gevaarlijke plek. Dat maakt de foto’s gelijk al een beetje spannend. Haar korte rokje kan op deze plek namelijk elk moment omhoog vliegen, zodat de hele wereld kan zien wat Antoinette in huis heeft.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong laat fabelachtig lijf zien in badkleding 
Antoinette de Jong doet fotoshoot bij gevaarlijke groep rotsen

De knappe schaatsster staat nog net niet in het water tussen allemaal scherpe rotsen. Zo te zien is de wind hier ook redelijk sterk. Als Antoinette maar uitkijkt wat ze doet. Niet alleen is er het risico op deze winderige plek dat haar rokje ieder moment omhoog kan vliegen, ook is er natuurlijk het gevaar dat ze uitglijdt en op een van de scherpe rotsen terecht kan komen. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Antoinette heeft dus wel veel over voor die mooie foto. Ze zet zichzelf op het spel om het mooiste plaatje te maken. Het is dezelfde toewijding die Antoinette ook toepast in haar schaatsen. Geen wonder dat al die foto’s van Antoinette er zo goed uit zien.

Het korte rokje van Antoinette de Jong op beeld

Natuurlijk zie Antoinette de Jong er op de foto geweldig uit. Dat komt vooral door haar prachtige rokje. Het verleidelijke kledingstuk zorgt ervoor dat Antoinette nog net even wat knapper overkomt dan ze al is. Je ziet vanwege het korte rokje ook veel van het van de knappe sporter. En wat voor een is het ook. Je kan duidelijk zien dat Antoinette zichzelf goed verzorgd. Al dat sporten werpt duidelijk zijn vruchten af.
Antoinette de Jong maakt lange klim voor foto

De knappe schaatsster had niet zo’n zin om de hele dag een rokje te dragen. Dus wisselde ze die halverwege in voor een erg strak broekje. Dat was op zich fijn, want dan kon je de mooie vormen van Antoinette nog even wat beter bekijken. Antoinette besloot om in haar nieuwe outfit een grote klim omhoog te maken en ver boven de omgeving uit te stijgen. Toen ze eenmaal hoog genoeg zat om over het gebied heen te kijken, maakte ze voor haar volgers een verleidelijke foto. En die zag er helemaal niet verkeerd uit. Antoinette weet wel hoe je een beetje bijzonder op de foto moet verschijnen. Dat kan de aantrekkelijke schaatsster namelijk als de beste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!