Foto: Anouk Maas valt in slaap tijdens finale proef Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de andere deelnemers streden tijdens de proef in de halve finale van Expeditie Robinson, gebruikte Anouk Maas die tijd om een dutje te doen. De manier waarop de actrice de proef uitvoerde zorgde voor veel verwarring.

De spannende halve finale proef bleek voor actrice Anouk Maas niet zo spannend. Iets wat erg belangrijk is tijdens zo’n bloedstollend moment is dat je rustig blijft. Schiet je in de stress, dan is de kans groot dat je je focus kwijtraakt. Daar kan Anouk Maas je waarschijnlijk meer over uitleggen, want zij bewaarde haar rust tijdens de proef in de halve finale van Expeditie Robinson. De actrice zag er zo kalm uit dat het leek alsof ze in slaap gevallen was. Dat hadden we echt nooit van een deelnemer verwacht in de halve finale van Expeditie Robinson.

Foto van slapende Anouk Maas terwijl ze aan een paal hing

Foto van slapende Anouk Maas terwijl ze aan een paal hangt

De halve finale proef was zenuwslopend, maar Anouk verpestte dat een beetje. Ze maakte de proef saaier doordat ze in slaap viel. Dat is te zien op de foto hierboven. Maas moest al haar kracht geven, want dit was haar laatste kans om een plek in de finale te krijgen. Tijdens de halve finale aflevering van Expeditie Robinson kregen de deelnemers twee kansen om hun finaleplek vast te stellen. Dat kon in twee verschillende proeven. Zangeres Do won de eerste proef en daardoor deden de overgebleven kandidaten, Yuki, Anouk en JayJay, hun uiterste best tijdens de tweede proef. In die proef moesten de drie Expeditie-leden aan een paal hangen. Degene die het het langst volhield won de proef en mocht dus door naar de finale van Expeditie Robinson 2021. Anouk nam een luiaard-houding aan en die beviel haar erg goed. Blijkbaar hing ze daar zo lekker, dat ze ondertussen in slaap viel…

Lees ook: 4x de mooiste foto van Anouk Maas uit Expeditie Robinson

Anouk Maas slooft zich uit in halve finale Expeditie Robinson

De proef vergde enorm veel inspanning en kracht, terwijl Anouk het zo makkelijk deed lijken. Ze voerde de proef bijna moeiteloos uit. Ten minste, dat leek zo. Daarom heeft ze haar plekje in de finale absoluut verdiend, maar ze had Yuki en JayJay, tegen wie ze het opnam in de halve finale, niet perse belachelijk hoeven maken. Terwijl je aan de andere deelnemers zag hoe immens veel moeite ze moesten doen, sloof Anouk zich uit door rustig aan de paal te hangen. Dat is te zien in de video hieronder. Maar nu is de vraag natuurlijk of ze echt heel moe geweest zijn of wilde de actrice gewoon echt tof doen?

Anouk Maas deelt al haar trucjes via foto op Insta

Het lukt niet iedereen om op die manier in slaap te vallen. Sterker nog, het kost behoorlijk wat training om zó kalm te blijven tijdens zo’n uitputtende oefening. Anouk is een echt yogavrouwtje en heeft daar haar ‘innerlijke rust’ tijdens de proef aan te danken. Terwijl Yuki en JayJay volop aan het strijden waren, focuste Anouk zich op haar meditatie. De ‘yogaqueen’ heeft haar winst daaraan te danken. Via Instagram deelt ze regelmatig yogafilmpjes en promoot ze haar eigen bedrijfje, want ze geeft zelf ook yogalessen. In de Instagram post hieronder geeft de actrice alvast wat tips. Dus degenen die volgend seizoen meedoen aan Expeditie Robinson weten al wel bij wie ze van tevoren een lesje moeten inplannen…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A N O U K M A A S (@anoukmaasofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.