Foto: Anouk Hoogendijk weggerukt van Nederlandse tv door grote rivaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk heeft een prachtige voetbalcarrière achter de rug, maar nu lijkt de blondine toch écht de transfer van d’r leven te gaan maken!

Anouk Hoogendijk lijkt de transfer van haar leven te maken! We zien de blondine natuurlijk regelmatig als analiste bij verschillende programma’s, ook vaak samen met Hélène Hendriks. De blondine lijkt ontzettend plezier in het vak te hebben, vooral samen met haar hartsvriendin Hélène. Maar helaas voor Hélène, lijkt Anouk nu de transfer van d’r leven te maken. Deze blondine gaat internationaal!

Anouk Hoogendijk ‘afgepakt’ door BBC

Onlangs maakte Anouk Hoogendijk via Instagram iets heel groots bekend. De blondine gaat namelijk als voetbalanalist voor de BBC werken. Dit is natuurlijk voor Anouk zelf geweldig nieuws, want dit betekent meer geld, meer publiciteit en bekendheid. Maar voor de Nederlandse tv en het Nederlandse publiek is dit minder nieuws. Dit betekent namelijk dat we Anouk waarschijnlijk niet op televisie gaan zien tijdens het EK vrouwenvoetbal, dat in juli 2022 van start gaat. Dit is natuurlijk voor veel kijkers een grote teleurstelling, en ook een enorme klap voor goede vriendin Hélène Hendriks, die haar grote vriendin nu moet gaan missen. De kans dat we dit topduo deze zomer samen op tv zouden zien, was zeker aanwezig. Nu ziet Hélène deze kans aan haar voorbij gaan. Dit is niet de eerste keer dat Engeland een grootheid ‘afpakt’ van Nederland. De bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal, Sarina Wiegman, maakte namelijk eerder al de grote overstap naar Engeland en coacht nu het Engelse vrouwenteam…

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk is al weken verslaafd aan dit gladde voorwerp

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk stiekem verliefd op vrouw

Onlangs deelde Anouk Hoogendijk een extreem opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de blondine misschien wel uit de kast kwam. Is dit per ongeluk gegaan, of met opzet? In ieder geval lijkt het vrij opvallend te zijn wat de blondine hier uitspreekt. Of is het alleen een uitspraak, waar je voor de rest niet zoveel achter moet denken. In ieder geval blijft het opvallend, maar begrijpelijk, na het zien van deze foto. Anouk deelde namelijk een foto samen met Elise van der Horst, beter bekend als EliZe. Dit is een Nederlands zangeres, waar Anouk het zeker goed mee kan vinden. Via Instagram zegt de blondine namelijk; “My girl crush“. Anouk zegt hier dat EliZe haar ‘girl crush’ is, wat natuurlijk inhoudt dat de blondine wel een bepaalde aantrekkingskracht voelt richting Elise. In ieder geval lijkt het echter niet het geval te zijn dat we binnenkort wellicht een coming out zien, van de ex-prof voetbalster. Ze lijkt namelijk nog steeds hartstikke gelukkig te zijn met haar vriend Pieter, waarmee ze nu in verwachting is van een tweede kindje, vlak na de eerste. Het geluk lijkt niet meer op te kunnen, bij de familie Hoogendijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?