Foto: Strijdvaardige Anouk Hoogendijk uitgescholden op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Arme Anouk Hoogendijk wordt met de grond gelijk gemaakt op Instagram. Maar toch weet ze haar gelijk te halen.

De KRO-NCRV spreekt zich deze maand extra uit tegen haat en angst voor homoseksualiteit. En daarvoor halen ze een hoop BN’ers in huis om hun boodschap kracht bij te zetten. Een daarvan is de prachtige Anouk Hoogendijk. De voormalig voetbalster spreekt zich uit tegen haatdragende uitspraken langs de lijn en in het stadion. Anouk is daar namelijk helemaal klaar mee. Alleen lijken de mensen op Instagram nog meer klaar met Anouk dan met alle haat langs de lijn. En ook zij spreken zich uit.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRO-NCRV (@kro.ncrv)

Dappere Anouk spreekt zich uit

De voetbalcultuur is een harde, zeker als je het hebt over de zogenaamde ‘harde kern’ van de meeste clubs. De gemiddelde voetballiefhebber is een doodgewoon en hartstikke leuk mens, maar binnen elke club zit een groep die erg hard en kwetsend over komt. Of ze zich daar altijd van bewust zijn is maar de vraag. Meestal zijn de ‘liedjes’ en strijdkreten er in geslopen. Maar dat betekent niet dat er niks aan te doen valt, volgens Anouk. Ze hoopt met het filmpje meer aandacht te creëren en mensen bewust te maken van de dingen die ze roepen in een stadion. Nu zijn er natuurlijk altijd mensen die er geen boodschap aan hebben, maar dat vindt Anouk niet zo erg. En dan zijn er de mensen die zich drukker maken om wie de boodschap zegt, zoals je in Anouk haar feed kan zien.

Anouk moet omgaan met haatdragende opmerkingen

Natuurlijk viel het te voorspellen dat Anouk zelf ook de nodige commentaar op zich zou krijgen door zich zo uit te spreken. Maar de voormalig voetbalster is gelukkig niet gemaakt van Porselein en ze kan dan ook flink wat hebben. Anouk deelt ook zonder blikken of blozen de opmerkingen die naar haar hoofd geslingerd worden. Daar maakt Anouk zich niet bepaald druk om. Het kan Anouk niet zo schelen wat voor commentaar ze naar haar hoofd geslingerd krijgt. Tot voor kort kreeg ze namelijk soms een trap met een voetbalschoen naar haar hoofd. En dan is zo’n opmerking nog best te doen, die valt dan reuze mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk valt desondanks toch op stoere mannen

Ondanks de opmerkingen die ze vaak doen, valt Anouk alsnog op stoere mannen. Wellicht dat ze ervan houdt om stoere mannen wat te doen ontdooien en wat zachter te maken. Ze zou niet de eerste persoon zijn die zijn of haar relatie behandeld als ‘projectje’. Maar er dus wel een grens. Je mag best een beetje stoer zijn, maar je moet je wel inhouden met bepaalde kreten en leuzen. Die horen volgens Anouk namelijk nergens thuis, zeker niet bij een voetbalwedstrijd. En gelijk heeft ze. Dappere Anouk blijft zich uitspreken tegen dit soort opmerkingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.