Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.

Anna Nooshin haar voorgevel wordt nóg royaler

De knappe Anna Nooshin weet hartstikke goed welke troeven ze allemaal in huis heeft en maakt daar al jaren slim gebruik van. Het is niet voor niets dat Anna ondertussen één van de grootste influencers van ons land is, en dat voor al jaren. Natuurlijk gaat die gepaard met ups en downs maar Anna Nooshin is eigenlijk altijd wel relevant gebleven. Het is ook niet heel gek dat Anna nog steeds populair is, want ze is erg leuk om naar te kijken. De influencer heeft een prachtig met vormen op de juiste plekken en een super knap gezicht. Zo is Anna maar een kleine vrouw, maar ze heeft al enorm veel bereikt. Nu is de volgende stap voor Anna het krijgen van een kindje samen met vriend Thijs Boermans. De twee kiezen er bewust voor om geen foto’s samen te posten om zo wat privacy te bewaren. Niet heel gek, want de twee zijn ontzettend veel in de media en hun hele leven ligt op straat. Toch gaat het koppel dus hun relatie en wellicht ook hun kindje uit de media houden. Gelukkig kunnen we op een andere manier mee genieten van Anna haar zwangerschap, want haar voorgevel is flink begonnen met groeien.

Anna Nooshin ziet troeven groeien tijdens zwangerschap

Het kleine shirt van Anna Nooshin

Op bovenstaande foto is te zien dat Anna Nooshin misschien wat grotere topjes moet kopen. Het shirtje kan Anna haar nieuwe grote voorgevel bijna niet houden en het lijkt er elk moment uit te kunnen vallen. Romee Strijdt en Robbert Rodenburg lachen lief naar Anna terwijl ze vanuit boven naar ze toelacht. Het ziet er erg gezellig uit bij de drie bekende Nederlanders aan tafel.

Anna Nooshin poseert met ontblote buik voor de camera

Nu het hoge woord er al even uit is dat Anna Nooshin zwanger is, besluit ze er ook meer over te delen. Soms doet Anna een vragenrondje op haar Instagram account. Hier beantwoordt ze vragen over haar zwangerschap en nog veel meer. Ook is opvallend dat Anna haar buik steeds meer laat zien in haar outftis. Zo was Anna in Italië voor de fashionshow van Boss. Op onderstaande video is te zien dat Anna er geweldig uit ziet in een mini topje met een hele lange rok. Door deze outfit komt haar blote buik goed uit. Anna steekt hem trots vooruit terwijl ze poseert voor de tientallen camera’s.

Lees ook: Anna Nooshin kleedt zich uit en deelt foto vanuit pashokje

Anna Nooshin zet volgers voor speels dilemma

Het lijkt erop dat Anna Nooshin wel houdt van een klein spelletje met haar volgers. Hiervoor heeft Anna onderstaande fotoreeks geplaatst. Deze fotoreeks is op zijn zachts gezegd erg en spannend. Het zou moeten gaan om de zonnebrillen, maar iedereen is natuurlijk afgeleid door andere opvallende dingen op de foto’s. Zo vraagt Anna haar volgers welke zonnebril favoriet is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.