Anna Nooshin kleedt zich uit en deelt foto vanuit pashokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Anna Nooshin heeft onlangs een opmerkelijke foto van zichzelf met haar volgers gedeeld. Tijdens het winkelen zag ze een perfect moment om een unieke foto te maken.

Zwangere Anna Nooshin vindt het zo warm in het pashokje dat ze maar uit de kleren gaat!

Anna Nooshin deelde op Instagram een foto waarop ze heerlijk aan het winkelen was, daar wilde ze haar volgers ook bij betrekken door middel van een wel heel speciaal inkijkje in het pashokje, zoals je hieronder kunt zien. Anna Nooshin weet met haar goede figuur precies hoe ze mannen helemaal wild kan maken. Dit zorgt natuurlijk voor veel volgers op Instagram, maar zorgt er ook voor dat ze heel hard moet werken. Zo te zien is dat voor haar genoeg reden om zichzelf te verwennen met wat nieuwe kleren. Daarvoor moet natuurlijk wel even gepeild worden wat haar volgers daar nu eigenlijk van vinden. En dat is ook fijn voor haar volgers, die krijgen namelijk allemaal beeldschone kiekjes van haar te zien.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat volgers zien wat er onder haar jurkje gebeurt

Anna Nooshin

Anna Nooshin weet veel van strakke kleding

Haar Instagram wordt regelmatig door Anna gevuld met hele mooie plaatjes. De knappe influencer weet zelf trouwens ook genoeg af van kleding. Op haar 22ste liep ze een halfjaar stage bij de gerenommeerde modeontwerper in New York en werkte ze voor een groot online fashion platform. Ze mocht zelfs een tijdje aan de slag bij RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige. Anna Nooshin is dus niet alleen een influencer, maar ook een creatieve duizendpoot.

Anna Nooshin laat wel vaker niets aan de verbeelding over

Anna Nooshin laat wel vaker veel van zichzelf zien. Onlangs maakte Anna bekend dat ze zwanger is, en sindsdien poseert ze vaker voor de camera. Wellicht dat het door de hormonen komt? Veel mannen in Nederland zijn er in ieder geval dol op! En terecht, de beelden op haar Instagram zijn echt prachtig. Onlangs deelde ze een video waarin ze, leunend tegen een muur, over haar felgroene bikinibroekje wreef en ondeugend wegkeek van de camera. Het is duidelijk dat Anna Nooshin van elke post een feestje maakt met haar charmes. Nu ze zwanger is, legt ze vooral de nadruk op haar 2 enorme troeven. ze weet heel goed wat haar sterke punten zijn. En dat is begrijpelijk. Anna Nooshin is gewoon erg trots op haar , en daar heeft ze alle recht toe.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin legt focus volledig op eigen voorgevel

Anna Nooshin heeft ook beeldschone vriendinnen.

De prachtige Anna Nooshin deelt niet alleen foto’s van zichzelf, maar ook kiekjes samen met haar vriendinnen. Dit is natuurlijk een traktatie voor haar volgers, want haar vriendinnen zijn net zo gezegend met hun genen als Anna zelf. De zwart-witfoto toont een speelse kant van Anna en haar vriendin. Ze staan dicht tegen elkaar aan en lachen met een ondeugende blik naar de camera. Dit prachtige beeld laat zien dat Anna Nooshin volop van het leven geniet. En dat is natuurlijk volledig terecht. Met bijna een miljoen volgers heeft ze een druk leven en verdient ze het om te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!