Foto: Anna Nooshin twijfelt ernstig over doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zelfs fashion-icoon Anna Nooshin heeft zo af en toe hulp van haar fans nodig. Ditmaal: welk doorschijnende jurkje is nét wat beter? 

Anna Nooshin is al enkele dagen te vinden op het beroemde muziekfestival Coachella. Het mega populaire evenement gaat ook nog maar nét over de muziek, want de grasvelden worden net zo goed als catwalk gebruikt. En ja, in die Californische zon is dan een vraag van hoe laat je zo min mogelijk kleding er zo mooi mogelijk uitzien. Anna vroeg het haar volgers middels een onthullend filmpje in haar kleedkamer.

Anna Nooshin twijfelt over verschillende minuscule outfits en showt ze allemaal

Onze favoriete influencer Anna Nooshin biedt haar volgers wel vaker kijkjes achter de schermen. Haar privé leven niet-privé maken is natuurlijk waar ze haar brood mee verdient. Maar in een recente Instagram post gaat Anna nét weer een stapje verder. Ze neemt haar fans namelijk mee haar kleedkamer in. De bloedmooie brunette wil natuurlijk wel het beste gekleed zijn op het populaire Coachella festival en dus moesten volgers hun mening bijdragen. In de korte filmpjes showt Anna meerdere piepkleine outfits en laat weinig aan de verbeelding over. En de kers op de taart: de beeldschone influencer heeft geen tijd om alle outfits ook echt aan te doen! Met als gevolg dat ze geruime tijd zonder kleding rondloopt. Een feestje voor je ogen.

Deze spannende outfits heeft Anna Nooshin bij zich

Ook de outfits waar Anna Nooshin in rond paradeert bedekken weinig, maar in dit filmpje laat de knappe brunette toch wel heel veel van zichzelf zien. De influencer paradeert eerst rond in een gehaakt wit jurkje waar overduidelijk geen kleding onder zit. Gelukkig kan de megafitte schoonheid het onthullende jurkje makkelijk hebben. Fans zijn er overduidelijk ook zéér van te spreken; wat een cadeautje voor je ogen. De tweede outfit heeft Anna geeneens de tijd voor om aan te trekken: het opvallende roze pakje drukt ze tegen haar ontklede lijf aan om zich zelf nog een beetje te bedekken, maar helaas. Of nou ja, gelukkig. Scherpe kijkers zal onmiddellijk opvallen dat de fijnste vormen volledig zichtbaar zijn. Als laatste showt Anna nog een klein zwart pakje dat op haar huid getekend lijkt zo strak. Met uitgesneden stukken hoog op haar dijen en in haar zij lijkt ook deze outfit uitermate geschikt voor de Californische zon. Al is het met deze foto’s op je scherm in Nederland ineens ook heel heet.

Anna Nooshin luistert naar fans en kiest minuscuul doorzichtige jurkje

En ja, de fans van Anna Nooshin hadden al snel gesproken: dit jurkje, en dit pakje. We zijn niet anders van Anna gewend want natuurlijk luisterde ze daarna. De bloedhete brunette trok het strakke uitgesneden pakje aan overdag en postte een paar vurige foto’s op haar Instagram. Met haar haren opgestoken trekt haar diep uitgesneden decolleté alle aandacht, en met goede reden. De onthullende outfit stelt je namelijk in staat om tot diep in het pakje naar binnen te kijken. Anna lijkt er helemaal niets om te geven. De fashionista trekt er een stoere zonnebril en grove laarzen bij aan en valt voor de foto op haar knieën. Het witte gehaakte jurkje was de winnaar voor de avond, en gelukkig maar. Wij denken niet dat het dunne stofje in het zonlicht ook maar iets verborgen had gehouden. Al hebben wij daar natuurlijk ook wel weer waardering voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!